lauantai 27. heinäkuuta 2013

Espanja, Malaga ja Puerto Banus

Matkamme alkoi tilavalla lennolla eli koneessa oli matkustajia 1/3 eli saimme kaikki käyttöömme kokonaisen rivin ja lapset tietenkin hyödynsivät aikaisen lennon ja oma tyttöni nukkui koko lennon ajan. Itse torkahdin ja pelasin Ipadilla.Ensimmäisen yön yövyimme Malagassa, hotellimme oli aivan vanhan kaupungin keskellä, kävelykadun vieressä. Eli parempaa paikkaa ei voisi olla, vuokra-auton jätimme 500 m päähän parkkitaloon. Huoneemme oli tilava ns. perhehuone. Lapset kerrossängyssä ja aikuisille leveä parivuode. Alla oleva kuva on otettu liian läheltä, kun kadulla oli katos tietyötä varten, niin en voinut peruuttaa tarpeeksi.Mieheni sopi hyvin huoneen väreihin :)
Kuva Malagan vanhankaupungin kävelykadulta eli poerukkaa oli kyllä paljon liikkeellä


Lounaspaikkamme alla


Malagan jälkeen siirryimme Puerto Banukseen:

"Kerrostalossamme" on yksi alueen ihanimmista uima-allasalueista ja puutarhoista. Olemme lomailleet tässä samassa asunnossa nyt 3:na kesänä.
salakuva otettu minusta :) eli parvekkeella oleiluaPakollinen varvas-palmu kuva :)Tässä asennossa tytöt taisivat olla suurimman osan ajastaan
Muutama asukuva:


Kuohuviini on täällä jopa liian halpaa, pullo 1,65 €


Tyttären Tiramisu


Ranta illan hämärtyessä


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin, talon työntekijät kertoivat tämän olevan yksi alueen kauneimmista, talokin on jo aika vanha eli puutarhaa on hoidettu jo kauan.

   Poista
 2. Kaunis puutarha ja allas-alue ! Näyttäisi olleen mukava loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, oli kyllä mukava ja rentouttava (kallis) loma.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.