maanantai 29. heinäkuuta 2013

Louis Vuitton Pochette Eva Damier Azur

Kiertelimme vielä viimeisenä iltana rantakadulla ihanan ruokailun jäljiltä ja poikkesimme vielä Louis Vuittonilla, koska ajattelin käydä vilkaisemassa itselleni kalenteria/pikkulaukkua/vyötä. Paikalla oli ihana suomalainen myyjä ja hän esitteli vuorotellen laukut ja vyöt ja jäin pähkäilemään kahden laukun väliltä Pochette Azur kuosilla tai sitten Eva Azur kuosilla. Hinta oli ehkä se ainoa syy miksi ajattelin ensin Pochettea, mutta sitten mieheni ratkaisi asian ja otti laukun kädestäni myyjälle ja sanoi "me ostetaan tämä".

Hihnan reunassa ihana punertava väri, joka tosin häviää käytössä.Tästä kuvasta näkee hyvin, kuinka vaaleat nämä nahkaosat ovat uutena, en tykkää.
Keksin hyvän paikan, missä nahkaosat saavat patinaa :)
Mieheni osti vielä itselleen korteille tarkoitetun "lompakon" ja tyylikäs oli, ulkona hän totesi "Mä oon kyllä turhamaisuuden huippu, en olisi edes tällaista tarvinnut"

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, yllätyin kyllä itsekin. Meillä kun ei ole aiemmin paljon näitä lahjoja harrastettu.

   Poista
 2. Tämäkin on hyvä ostos. Voit käyttää sitä kivasti Nevefullisi kanssa pussukkana. Ja kaksi hihnaa tkee siitä todella monikäyttöisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, menee tosiaan sisällä pussukana, kun saa ketjulla kiinni lenksuun. Monogram Evaa olenkin käyttänyt enemmän pitkän hihnan kanssa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, miehelle 10 pistettä ja papukaijamerkki.

   Poista
 4. Ihania ostoksia <3 Mulla on ollut tämmöinen pieni Vuitton myös ostoslistalla, oikeastaan olisi ihan kovakin tarve, sillä myin pois Tory Burchin clutchin, mutta ehkä "joudun" ostamaan isomman laukun ennen pikkulaukkua. Mä olen varmaan outolintu, sillä tykkään enempi Vuittonin nahkaosista vaaleina :) Tuo miesten mustaharmaa kuosi on myös meillä tuttu, sillä mun mies on myös Vuittonin ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi LV hullu perheessä olisi ollut riittävä, meinaan mieheni iski jo silmänsä mustaan Epi nahkaiseen Keepal laukkuun.

   Poista
 5. Mä tykkään kanssa noista punaisista maalatuista " reunoista " ja on harmi että ne kuluvat käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun saisikin patinoituneen värin hihnoihin ja punaiset reunat.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.