maanantai 15. heinäkuuta 2013

Surkea onni ...

Olen kyllä maailman huono-onnisin ihminen autojen kanssa. Mini kerkesi olla minulla päivän, kun takapurkurissa oli jo jälki, voi per...e

Mieheni ajoi auton Espooseen, kun kävi ajelemassa vesijetillä ja ilmeisesti parkkipaikalla joku on autoa hipaissut. Puskurista puuttuu pieni pala maalia, kävin ostamassa samaa sävyä automaalaamosta ja kuin kynsilakkapullolla olisi lakannut niin korjasin jälkeä pienemmäksi. Lisäsin vielä toisen kerroksen maalia + lakkaa päälle ja nyt näyttää jo paremmalta.Tämä ei siis tosiaan ole ensimmäinen kerta jälkien kanssa, vielä kun ei ole oma vika niin harmitus on vielä suurempi. Ensimmäisestä omasta autostani potkittiin kylki sisään, seuraavasta autosta potkaistiin peili irti (uusi auto oli ollut minulla yhden iltapäivän), yhdestä autosta ajettiin parkkipaikalla kylkeen jälki, yhdestä autosta oli konepellissä iso painauma, kerran lakaisukone veti koko auton kyljen ruttuun (mutta silloin oli jätetty tiedot tuulilasiin). Harmittaa tosi paljon ei itse aiheutetut vahingot ja varsinkin kun ei jätetä mitään yhteystietoja..

Tässä tämän päivän asua, tunika on itseasiassa uima-asu mallistosta, mutta laitoin topin alle ja tässä tulos. Asukuva oli tarkoitus ottaa ulkona, mutta naapureita liikaa ulkona.

aurinkolasit - Gucci
tunika - Lindex
housut - Gerry Weber
laukku - LV Pochetta


4 kommenttia:

 1. Voi kurjuus tuon auton kanssa! Se on niin suloinen ja kaikkea. Asukokonaisuus on kaunis, ihanan kesäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia kehuista, sain maalilla aika hyvin maalittoman kohdan peitettyä, harmitti vain kovasti.

   Poista
 2. Tosi kurja homma uuden auton kanssa. Noita sattuu joskus :(

  VastaaPoista
 3. Joo, mulle ainakin liiankin usein. Lisäsin vielä maalia toisen kerroksen ja lakkaa päälle, näyttää jo paremmalta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.