perjantai 30. elokuuta 2013

Perjantain asukuva ja kiirettä pukkaa

En ole paljon ehtinyt tänne kirjoittelemaan tai lukemaan edes muita blogeja, koska viikko on ollut tosi kiireinen.

 Kävimme viime sunnuntaina katsomassa yhtä omakotitaloa ja tykästyimme siihen niin paljon, että oma rivitalomme on nyt myynnissä ja ensiesittely on sunnuntaina. Omakotitalosta oli tehty heti 2 tarjousta, mutta myyjät eivät olleet niitä vielä hyväksyneet (onneksi ei)

 Tämä viikko on mennyt juoksevien asioiden järjestelyssä ja oman tarveyden huollossa. Olen käynyt viikon aikana magneettikuvauksessa, lääkärissä, 2x laboratoriossa, tyttären kanssa syylän poistossa, viennyt auton huoltoon, tilannut isännöitsijätodistuksen, siivonnut ja järjestänyt asuntoa ja tehnyt pitkiä iltoja jäähallilla. Huh, tuli melkein jo stressi , kun kirjoitin kaiken ylös :)

 Kotona olin vasta vähän ennen kahdeksaa, sitten kauppaan ja nyt pientä tavaroiden järjestelyä. Onneksi huomenna vain pikainen käynti jäähallilla ja sitten viikonlopun viettoon.

untuvaliivi - Esprit
neule - Massimo Dutti
huivi - gucci
laukku - LV Musette Tango (viimeksi käyttänyt kai viime keväänä)
housut - Mango
kengät - Converse8 kommenttia:

 1. Vai asunnonvaihtosuunnitelmia teillä on meneillään, tsemppiä ja pidetään peukkuja, että saisitte oman myytyä ja ostettua sen kivan omakotitalon :) Sun viikkosi kuulostaa tosi kiireiseltä, oma eka työviikko oli myös kiireinen, kun asiakkaat haluavat ostaa uusia asuntoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli saman asian kanssa painitaan. Loman jälkeen tuntuu varmaan oudolta taas keskittyä työntekoon.

   Poista
 2. Oih onpa jännittävää kodinvaihtoprojektin kanssa.

  Kadehdin tuollaista nopeaa toimintaa. Itse olen miettinyt pari vuotta, että pitäisikö muuttaa vai ei. Enkä ole päässyt mihinkään lopputulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan mieheni kanssa nopean toiminnan joukot. Edellisestä talosta tehtiin tarjous heti näytössä, Mini vaihdettiin saman tien vaikka vaan mentiin katsomaan autoja, kihloihin mentiin 3 kk seurustelun alettua, muutama matka ollaan varattu sillee, että pitäiskö lähteä -> joo ja matka varattu samantien.

   Poista
 3. Kiireiseltä kuulostaa viikkosi, toivottavasti asuntokaupat menevät nappiin :) Kaunis asu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, toivotaan parasta. Tytärkin tykkäsi asun "väreistä" :)

   Poista
 4. Tyylikäs asu, ja aivan ihana laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne, olen ostanut laukun käytettynä, mutta tykkään kanssa kovasti kun jättää kädet vapaaksi. Olen myös käyttänyt sitä paljon luistelukilpailuissa, niin saa kädet heilua.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.