sunnuntai 4. elokuuta 2013

Rippijuhlat, Sipoo Gumbostrand ja Komsalö

Lauantai sujui kaksissa juhlissa. Ensin vierailin luistelijani rippijuhlissa ja sitten suunnistin kohti Sipoota ja siellä vietettiin hyvän ystäväni 50 v. juhlia. Paikka on vanha ja sijaitsee saaressa n. 10 min venematka rannasta.


Vieraskirja oli tehty vanhaan luistimeen.

Vastaanotto rannassa.Myös Tasavallan entinen Presidentti "Tarja Halonen" kunnioitti juhlia läsnäolollaan ja puheellaan. Oikealla myös hänen bodyguard :)

Kahvipöydässä pidettiin liikuttavia puheita.

Ilma oli aivan upea, ei tuullut lainkaan, ei hyttysiä ja kaunis kesäilta.Laiturilla pidettiin myös laituritanssit Mamma Mian tahtiin.Aamulla laiturille oli kokoontunut hieman hiljaisempaa porukkaa.Sunnuntai aamun jäätelökierros Komsalön kahvilassa ja päivänsankari kävi tarkistamassa, kuinka hänen maahantuoma teekauppa käy.

6 kommenttia:

 1. Vauhdikkaan näköiset 50v bileet :)
  Eritäin kaunis kesäpaikka ja nyt ovat säät todellakin suosineet ulkojuhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vauhtia ja vaaratilanteita riitti ja ainoastaan yksi patti otsaluussa. Onneksi sää suosi meitä, koska mitään plan B:tä ei ollut juhlapaikaksi.

   Poista
 2. Voi että kun on hauskan näköiset ja pirteän oloiset synttärijuhlat. On konfirmoitukin kyllä kaunis, upea mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hauskaa oli ja nauru raikasi ja kuulemma Abba kuului myös vastarannalle. Konfirmoitu oli tilannut kauniin pukunsa netistä ja ihan sopiva tuli.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu kivaa oli ja naurua piisasi, seuraavanakin päivänä oli ihan hyvä olo, mitä vähän väsytti.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.