sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Dancing on Ice ja viikonlopun asukuvat

Viikonloppu taas vierähti hetkessä ohi. Lauantaina pääsimme seuraamaan Dancing on Ice ohjelmaa ja kuvauksia paikanpäälle katsomoon. Lähetys kuvataan varastohalliin tehdyssä "jäähallissa" Sipoon perukoilla.

Ennen lähetystä saimme pientä naposteltavaa ja juotavaa, joka oli hyvä koska aikamoinen nälkä oli ainakin minulla.

Ennen suoran lähetyksen alkua kuvattiin etukäteen Jukka pojan lauluosuudet, muodostelman ja maajoukkueluistelijoiden luisteluosuudet. Sitten alkoikin ohjelman suoralähetys ja aika hienosti ovat tähtiluistelijat muutaman kuukauden aikana oppineet luistelemaan. Hallin jääalue oli tosi pieni ja välillä parit kyllä luistelivat tosi lähellä laitaa. Myös katsomot olivat vain jääalueen toisella puolella ja toinen puoli varattu vain kameroille. Oli mielenkiintoista seurata paikanpäällä miten osiot kuvataan ja  tietysti vain mainoskatkoilla sai liikkua pois katsomosta ja aina ilmoitettiin  esim. "1 minuutti lähetyksen alkuun" jne. Lopuksi kuvattiin vielä finaaliviikon puffauksen ja yleisö sai taputtaa kätensä turvoksiin ja huutaa äänet käheiksi. Kisassa omat suosikkini: Arttu ja Eve pääsivät finaaliin. Olivat selvästi myös yleisön suosikit.

Asuksi valitsin neuleen ja osan aikaa istuinkin takki päällä, koska eihän tuolla hallissa mikään lämmin ollut.Hallin toinen puoli siis ilman katsomoitaJääkonekin oli saanut DOI tarrat kylkeensä

Tällä asulla kävin pyörähtämässä sunnuntaina Willassa ja hankin jo ensimmäisen joululahjankin.

4 kommenttia:

 1. Kivat viikonlopun asut.
  Minä olen katsonut jokaisen DOI jakson ja ihmetellyt kilpailijoiden luistelutaidon hurjaa kehitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taitavat kyllä harjoitellakin monta tuntia päivässä.

   Poista
 2. Voi kun upean kauniit kokonaisuudet sinulla yllä! Tykkään kummastakin ihan valtavasi, nuo huivit ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Tykkään itsekin, varsinkin tuosta vaaleasta.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.