torstai 21. marraskuuta 2013

Pariisin hotelli varattu

Tänään Mac asennettu työhuoneeseen ja pääsen taas kunnon koneella lukemaan blogeja ja tekemään myös töitä. 

Huomenna tulee viikko muutosta ja vieläkin osa vaatteista on mustissa jätesäkeissä. Eilen päivällä tyhjensin muutaman jätesäkin vaatteita sängylle pinoihin, joten ne oli pakko laittaa kaappeihin ennen nukkumaanmenoa (hyvä keino saada jotain aikaiseksi). 

Tänään päätin varata tyttären ja minun Pariisin miniloman hotellinkin. Otin hotellin Champs- Elysées kadun poikkikadulta, hotelli on Amarante.


4 kommenttia:

 1. Miniloma Pariisissa kuulostaa ihanalta idealta ja hotellinne vaikuttaa kivalta ! Kyllä ne tavarat pikkuhiljaa paikoilleen ohjautuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi parasta jos oltaisiin saatu mieskin mukaan, mutta nyt mennään tyttöenergialla. Tänään taas yksi pussi tyhjennetty :)

   Poista
 2. Näyttää oikein viihtyisältä hotellilta, ja Pariisin reissu kelpaisi tännekin. Jännä, kuinka sitä kaipaa jo kovasti reissuun, vaikka edellisestä on vasta vajaa kuukausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varauksen jälkeen jäin vielä arvuuttelemaan, kun luin kävijöiden palautteita. Osa kehui ja osa haukkui, mutta paikka ainakin hyvä. Voin vielä muuttaa varausta maksuttta jos tulen katumapäälle.

   Matkalle olisi kiva lähteä 1 krt/kk.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.