sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ihanaa, kevät

Viikko vierähtänyt nopeasti ilman postausta.

Joensuun kisareissun jälkeen tulin kipeäksi ja kuumetta vain 37,6, mutta olo oli tiistaina kuin maantie jyrän alle jäänyt. Hassua, että nuorena kun minulla oli kuumetta aina yli 39-40 astetta niin olo oli tietty kipeä, mutta lihaksia ei särkenyt (vaikka silloin niitä vielä oli). "Vanhana" kun lämpöä niin ei jaksa tehdä yhtään mitään.

Muistan kun -90 luvulla menin terveys keskukseen lääkärille hakemaan lääkärin todistusta ja lääkäri kysyi, että paljonko kuumetta on ja vastasin 40,3 niin lääkäri ihmetteli, että kuinka olet siinä ihan hyvin voivan näköisenä. Noh, paluu matkalla kotiin hain pizzan :), nyt en syönyt pariin päivään oikein mitään.

Perjantaina kävimme eläinlääkärissä ja Laku sai ensimmäisen rokotuksen, painoa on jo kertynyt 16,8 kg!

Tänään oli ihanan aurinkoinen ilma, mutta tuuli oli kyllä hyytävä. Kaivoin jopa aurinkolasit nenälle, kun lähdin hakemaan miestä lentokentältä. Nämä Raybanit on ostettu n. 15 vuotta sitten :) ja vieläkin kuin uudet.

Jalkaan löysin Tiinan yllyttämä Catebillar kengät monen vuoden jälkeen ja ai että olivat hyvät jalassa. Boyfriend farkut kaivoin myös kaapista. Tässä asussa koiran kanssa lenkille ja miehen haku lentokentältä :)8 kommenttia:

 1. Hauskaa, että sinultakin löytyivät Catepillarit. Kivan rento asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin kengät eteisessä niin muistin postauksesi :)

   Poista
 2. Voi kun kiva ja rento kokonaisuus. Tykkään tästä suuresti kyllä!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, aurinkoista viikonalkua myös sinne.

   Poista
 3. kivan rento kokonaisuus. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, ihana pitää taas noita bf farkkuja

   Poista
 4. Kyllä kasvaa karvaturri silmissä! Kiva asu, samantyyppisissä viihdyn minäkin. Ja aurinkolaseihinkin kannattaakin satsata niin niistä tulee huolehdittua ja ovat vuosia ilona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli työmatkalla 4 päivää ja sanoi, että Laku oli siinä ajassa kasvanut jo paljon. Kunnon aurinkolaseihin kannattaa kyllä satsata!

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.