sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Louis Vuitton Keepall 50 ja Café Engel

Lauantaina kerkesimme käymään mieheni kanssa Helsingin Louis Vuittonilla, liikkeen aukioloaikaa jäikin huimat puoli tuntia. Liikkeessä oli silti aika paljon asiakkaita ja saimme rauhassa katsella tuotteita ennen palvelua. Myyjäksi saimme ystävällisen Jirin. Kysyinkin heti, että saisinko vaihtaa tuon Portobello GM laukun suoraan toiseen tuotteeseen.  Ja vastaus oli, että kyllä se käy :) Hetkisen mietin Artsyn ja Keepallin välillä, mutta mies tokaisi "Onhan sulla noita pikkulaukkuja, ostetaan käsilaukku sitten vaikka myöhemmin eli valinta päätös oli sitten aika helppo. Mies itse iski silmänsä mustaan salkkuun, mutta hinta hieman kirpaisi, tiedänpä mihin seuraavat 10 vuoden syntymä- ja joululahja rahat säästän.

Nyt piti päättää ainoastaan uuden laukun kuosi eli Damier/Monogram. Mallailin kokoa itselleni ja myyjä vastasi heti, että Damier laukun koko 55 oli liian suuri minulle joten valinta oli sen jälkeen helppo Keepall 50 Monogram kuosilla.


Keepall 50, nyt vain odotellaan nahkaosien patinoitumista.
Ostaessani Portobellon vuosi sitten niin laukun hinta oli 1120 € ja uuden laukun hinta oli nyt 1240 € eli käytin laukkua vuoden ja "tienasin" vuodessa 120 € ei huono diili :) Mietin loppusummalle kapeaa silkkihuivia/ pientä avainpussukkaa ja pussukka vei voiton. Osoite tagin jätin painatettavaksi ja kirjaimet tulevat kullanvärisellä painatuksella.

Kävimme vielä nauttimassa kahvit ja suussasulavat kakkupalat Café Engelissä eli lauantai oli aika täydellinen. Huominen tyttären voimistelukilpailu ja vapaapäivä kruunaa kaiken!


Asu lauantaina:
huivi- LV
pusero- Lindex
housut- Mac
vyö- LV
18 kommenttia:

 1. Oi ihana !!! Hyvän päätöksen teit ottaessasi tuon kassin :) Onnittelut uudesta laukusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh upea! Niin upea!!! Ja oon niin kade :D
   Millainenkohan se takuu noissa laukuissa on oikeasti? Itselläni on neverfull, jota mieluusti kävisin näyttämässä..

   Poista
  2. Kiitos Sara ja Henna. Luulen, että laukku pääsee ahkerasti kisamatkoille mukaan. Henna, luulen että takuu vähän tapauskohtainen eikä niinkään sidottu aikaan. Olen kuullut, että myös Veverfull Damier kuosissa on ollut lohkeamia nahkareunan kanssa. Käy ihmeessä näyttämässä laukkua.

   Poista
 2. Oi kauniita! Tuo on eittämättä kyllä hyvä valinta, kaunis laukku, jollaiselle on tarvettakin! Onnea uutukaisista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos Dahlia, tykkään myös tuosta avainpussukasta.

   Poista
 3. Onnea uudelle laukulle - tuo on kaunis laukku ja vielä kauniimpi sitten, kun ne nahkaosat ovat patinoituneet;)

  VastaaPoista
 4. Hei, harrastaako tyttäresi sattumoisin joukkuevoimistelua?

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvän valinnan teit :) Upea laukku <3 ja uskomattoman hyvää palvelua Vuittonilta. Itselläni on myös Keepall hankintalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen katsellut näitä myös käytettyna huutonetistä, mutta nyt tarjoutui mahdollisuus uuteen :)
   Olisin halunnut laukkuun ne väriraidat ja värillisen sisuksen, mutta 30% hintaa lisää siitä tuntui hieman liian paljolta.

   Poista
 6. Vau! Upea laukku! :) Tuo painatus on minusta ihana lisä ja onneksi se on saatavilla. Tekee heti laukusta omantuntuisen. Mukavaa tiistai päivää sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse en edes muistanut tuota painatusta, mutta onneksi myyjä ystävällisesti muistutti. Pitää käydä lisäämässä tuo painatus tuohon Neverfulliin myös. Aurinkoista loppuviikkoa myös sinulle ja perheellesi.

   Poista
 7. Hyvän valinnan teit kuosin suhteen. Todella kaunis. Itse olen haaveillut artsysta, vähän mietityttää hinnan lisäksi, myös laukun avonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artsy on kyllä kaunis laukku, mielestäni kuitenkin ei niin avonainen kuin esim. Neverfull tai Lightfull

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.