sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikonloppu

Tällaiset koko viikonlopun vapaat ovat minulle kyllä harvinaista herkkua. Olisi ihana vaan löhötä ja olla tekemättä mitään, mutta sitten iskee stressi, että tuo ja tuo pitää tehdä ym. hullua.

Perjantai iltana imuroin vielä klo 11 illalla ja tänään oli kivilattioiden pesua, mutta muiden lattioiden pesu jää kyllä ensi viikkoon. Ohjelmassa myös pyykinpesua, ruoan laittoa ja kohta menen tekemään mutakakkua.

Eilen sain päätökseen talvineuleiden pois viikkauksen vaatehuoneeseen ja vastavuoroisesti ylähyllyiltä kesävaatteiden tuonti makuuhuoneiden kaappeihin. Onneksi meillä on täällä uudessa talossa paljon kaappi- ja varastotilaa. Talvikengät pakkasin viime viikolla vaatehuoneeseen laatikoihin, mutta esim talvitakkeja ei tarvitse pakata mihinkään pois vaan kaikki mahtuvat roikkumaan eteiseen. Vaatepussit pitäisi vielä ostaa, jotta eivät pölyynny kesän aikana. Ikea :)

Vaateprojektin kanssa kävi niinkuin lapsille joilta laitetaan leluja säilöön ja annetaan takaisin vähän ajan päästä niin, että  lelut tuntuvat aivan uusilta. Oli kiva löytää kesävaatteita, joita viikatessa tuli tunne, että ihanaa kohta näitä saa taas käyttää. Tuli myös kivoja muistoja mieleen: tuo vaate oli päällä silloin ja tuo mekko päällä kävelin viime kesänä Espanjan kaduilla ja tuo mekko oli niissä juhlissa …

Minulla on aivan valtavasti vaatteita, mutta moni vaate on monta vuottakin vanha ja kun en osta mitään muotijuttuja niin vaatteet ovat aika ajattomia eli menevät myös vuodesta toiseen. Suurin osa vaatteista joita ostan ovat myös alesta. Sain kyllä koottua kasan vaatteita myös kirpparille. Odotan lämpimiä ilmoja ja lähdemme tyttären kanssa Hietsuun, koska tytär tykkää olla mukana myös.

Tällä samaisella asulla kävin eilen Helsingissä, että tänään kaupassa. Uusin huivi, jonka sain mieheltäni joulun alla pääsi myös ensi kertaa kaulalle ja täytyy sanoa, että tykkään väristä tosi tosi paljon.


huivi- Louis Vuitton Monogram Denim Rose
paitis - H&M
takki - Zara
vyö - LV
laukku - LV
kengät - Converse

10 kommenttia:

 1. Minulla on myös ollut ihana, rauhallinen viikonloppu. :-) On saanut rentoutua rauhassa, vaikkakin ne jokapäiväiset kotihommat on pitänyt tehdä.
  Asusi on oikein kiva. :-) Minulla on tuo samainen LV:n huivi ja tykkään siitä tosi paljon. ♡ Noin en kuitenkaan ole hoksannut huivia laittaa kaulaan. Kiitos vinkistä. ;-)
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole noita huiveja ennen noin pitänyt, mutta oli niin kuivat kädet niin ajattelin olla avaamatta ettei ole heti langanvetoja huivi täynnä :)
   Kiitos samoin.

   Poista
 2. Ihana asu, sopii sinulle niin mielettömän hyvin. Tyylikäs mutta samalla rento. Kauniskin olet <3

  Suloista sunnuntai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara :)
   Minäkin tykkäsin asusta niin, että toisen kerran sama asu päälle.

   Poista
 3. jep, asu on kiva ja farkkuasut sopii sulle tosi hyvin. Huvin sävykin loistavasti vaalealle !

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.