tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tiistai 17.6

Ensinnä onnittelut kummitytölleni, hän täyttää tänään 17 v. Hui miten aika kuluu, tuntuu että vasta olivat ristiäiset.

Tänään oli niin kylmä kun aamulla starttasin töihin, että päälle puin neuleen ja takin. Pitääkö tässä ottaa uudelleen cashmere neuleet esiin, kun räntääkin satoi päivällä. Toivottavasti Juhannuksena olisi hieman lämpimämpi ainakin niille jotka suunnitelevat oleilua ulkosalla. Me olemme Juhannuksena onneksi ihan kotosalla ja ajattelimme piipahtaa illalla Seurasaaressa, kun sinne voi ottaa Lakun mukaan.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on Juhannukseksi?

takki- Mc Kinley
housut- KappAhl
neule- KappAhl
kengät- Converse
huivi- ArmaniKaulassa uusi huivi, jonka ostin miehelleni miesten osastolta. Taidan omia itselleni, ettei mies vain hävitä :)


6 kommenttia:

 1. Meillä kävi tiedustelujoukko anoppilassa maalla. Talo oli jäätävän kylmä ja meidän kylmän veden uimarikin oli häthätää tarennut kastautua. Kuulostaa ihan sellaiselta yhdistelmältä, että meidän joukkio viettää kotijuhannuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kotijuhannus kuulostaa oikein mukavalta. Hyvä kirja, lasi viiniä, ehkä hieman suklaata, hyvää ruokaa ja lämmin koti :)

   Poista
 2. Takki on todella kaunis, ihanan rento. Me menemme juhannukseksi Turkuun ja Viking Gracelle tuttava pariskunnan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietimme risteilyä, mutta Lakulle olisi voinut olla haasteellista löytää hoitaja juhannukseksi. Ihanaa laivallakin on lämmin ja saatte hyvää ruokaa ja seuraa.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus. Ihana huivi, niin kauniin monikäyttöinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, värejä huivista ainakin löytyy :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.