lauantai 12. heinäkuuta 2014

Nukkumaan menot ovat loman aikana venyneet todella myöhäisiksi (klo 01-02.30) saakka. Osasyynä tietenkin jalkapallon MM- kisat, joita mies seuraa tiiviisti. Eilen pääsimme sänkyyn JO klo 01 ja nukuinkin tänä aamuna klo 12 saakka eli univelkaa taisi olla. Viemme koiraa aamulenkeille vuoroaamuina joten huomenna on minun vuoro, mutta jos väsyttää niin saan kyllä uudelleen unen päästä kiinni lenkiltä palattuani.

Päivän ohjelmassa oli imurointia, lattian pesua ja mies pesi meidän autot. Kesken siivouksen nopeasti päälle jotta ehdinkauppaan ja tässä asussa. Paidan alle olisi voinut laittaa topin, mutta sai nyt kauppa reissulle kelvata ilman eikä sisällä näkynyt noin läpikään.

8 kommenttia:

 1. Onpas tyylikäs asu ja niin rento :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itseäni häiritsee tuossa päivänvalossa tuo läpinäkyvyys, mutta muuten ihan ok asu.

   Poista
 2. Meilläkin on vuorokausi lipsahtanut hirvittäväksi yökukkumiseksi. Itse menen siinä kahden maissa nukkumaan ja lapset yhdentoista jälkeen. On tässä rytmissä taas sitten kääntämistä kun arki koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuo tyttären nukkumaan saaminen ennen yhtätoista on haastavaa (varsinkin jos treenit loppuvat klo 20.30 niin eipä se kroppakaan heti palaudu)

   Poista
 3. Voi kun on kaunis pusero. Tykkään. Voisin kuvitella myös itselläni.

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva pusero! Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen käyttänyt vain pari kertaa, pitää vissiin käyttää useammin :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.