keskiviikko 6. elokuuta 2014

Heinäkuun loppu ja elokuun alku

Viikkohan siinä hurahti edellisestä postauksesta. Ja kaikkea on tapahtunut: ensimmäiseksi kaikki ei mennyt perjantai aamuna niinkuin elokuvissa eli me nukuimme pommiin tyttären magneettiajasta, mutta mielestäni herätyskello ei kyllä edes herättänyt. Saimme onneksi uuden ajan tyttären magneettikuvaukseen tälle päivälle ja tänä aamuna oli kolme puhelinta herättämässä.

Lomakin loppui ja alkuviikko on pidelty helteitä jäähallissa eli näillä keleillä kiva työpaikka, vaikka minä en kyllä kaipaa viileämpiä ilmoja yhtään. Meidän koti on myös aika viileä vaikkei meillä mitään ilmastointia olekaan eli yöt olemme nukkuneet hyvin.

Olen nauttinut pihamme marjoista ja vielä kirsikat pitäisi poimia astiaan, mutta viinimarjoja on edelleen pensaissa ja niitä saa tulla poimimaan!Oletteko muut huomanneet kuinka kiukkuisia ampiaisia on ollut viime viikkoina ja jokaisen makean ruoan tai juoman perässä. Sain huomata tämän kun istahdin lauantaina terassillemme ja kaadoin lasiin makeaa kuohuviiniä, sisällehän minun piti lähteä kun saman tien oli 3 ampiaista kimpussa. Alla olevalla kuvalla yritin houkutella kaveriani baariin, mutta yksin nautin juomani ja päivitin kynnet vaaleiksi :)


Syksyn vaatekaappia olen päivitellyt uuden takin muodossa, mutta muuten päivänasut ovat olleet mekkolinjalla tai farkut ja hellepaita.

Takki on Lindexin Holly&Whyte mallistosta ja materiaaliltaan paksua puuvillaa. Tämä ostos oli todella nopea: sovitus ja samantien kassalle.Viikon asuja:

mekko- KappAhl
laukku- Zara
balleriinat- H&M

paita- Lindex
farkut- H&M
laukku- Louis Vuitton

Verho tangot ja verhot saimme vihdoin seinälle, enää tarvitsisi vain pestä ikkunat ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.