torstai 4. syyskuuta 2014

Syyskuun alku

Minulla on jäänyt lomamoodi päälle blogin päivitysten kanssa. Aamut menevät niin haipakkaa ja illalla olen kotona vasta pimeän aikaan, joten kuvia ei ole paljon tullut otettua, paitsi Instaan (mankka1717) . Pitäisi varmaankin ostaa se kameran jalusta asukuvia varten.

Keskiviikkoisin tytär pässee koulusta jo klo 13 ja minä menen töihin vasta puoli neljäksi, joten silloin on kuvaaja paikalla ja valoakin riittää. Huomenna voisin yrittää kuvata itse jollain koroke virityksellä.

Tämä aamu menikin siivotessa: 3 koneellista pyykinpesua, imurointi ja tyttären huoneen siivous (raivaus), sitten vauhdikas pikasuihku, meikkaus ja matka kohti jäähallia.

Ehdotin miehelleni, että veisi meidät illalla syömään. Hänellä oli eilen synttärit eli ruoan tarjoaminen perheelle meni vähän hullunkurisesti. Ulkona syöminen oli vähän pakon sanelema juttu, koska kotona ei ollut mitään syömistä, mies palasi useamman päivän työmatkalta vasta tänään  ja minä olin kotona vasta klo 20.00.

Korispelin loppu oli tosin pakko katsoa ennen lähtöä ja vähän huonostihan siinä suomelle kävi :(takki- Lindex Holly&Whyte mallistosta (on kyllä suosikkini tällä hetkellä)
huivi- Louis Vuitton
farkut- James
laukku- LV Neverfull
kengät- Converse
Viime viikonloppu meni työkoulutuksissa: lauantaina valmentajapäivillä ja sunnuntai koulutuksessa. Asukuva kännykällä eli aika samea

takki- H&M
housut - KappAhl
paitapusero H&M
laukku- LV Hamspted
kengät- Converse

Viikonloppu oli kyllä mukava aloittaa tällä kukkakimpulla, joka lähetettiin miehen työpaikalta kotiin :) Viimeiset kesänvärit tuossa keltaisen muodossa.4 kommenttia:

  1. Kiva , tulin seuraamaan sinua nyt myös Instassa. Olen itse aika laiska bloggaaja, mutta useimmin instassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kokonaisuuksia, alemman kuvan suttuinen tai ei, niin ihanan pirteä kokonaisuus ja todella paljon mieleeni.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.