maanantai 29. syyskuuta 2014

Vapaapäivä taksikuskina

Viikonlopun kisoista väsähtäneenä heräsin vapaapäivään vasta kello 10.15, samantien koiran kanssa lenkille ja pikainen aamupala. Iltapäivällä ajoin Espooseen jäähallille (eihän sitä vapaapäivää voikkaan muualla viettää) testiä varten, sitten takaisin kotiin Hyvinkäälle. Pikainen ruokatankkaus ja koska tänään oli meidän perheen kuljetusvuoro niin tytöt autoon ja treeneihin Järvenpäähän.

Tyttöjen treenit kestivät kolme tuntia ja päätin käyttää ajan käymällä Stockmannilla. Ostoslistalla oli uudet mustat korkokengät ja ajattelin hyödyntää -20% alekupongin. Keskustan Stockkalla oli mielestäni huono valikoima, asiakkaita paljon ja aivan liian vähän myyjiä! Päätin poiketa vielä paluumatkalla Jumbon kautta ja onneksi Jumbon kenkäosaston myyjä pelasti päivän ystävyydellään :)
Nyt harkinnassa kahdet mustat kengät, jotka myyjä lupasi tilata Jumbon myymälään.

Jumbon vierailun jälkeen yhden pysähdyksen tankkauksella kohti Järvenpäätä, tytöt kyytiin ja koiran kanssa iltalenkille. Laskin, että ajoin autolla vapaapäivän aikana melkein 300 kilometriä :)

Tällä asulla tänään auton ratissa


10 kommenttia:

 1. Sama kokemus Stockalla, yritin käydä ed lauantaina ostamassa kengät alennuksella, mutta se oli toivotonta, kaikkissa oli ne suosituimmat koot loppuneet, myyjien kokoetsinnät kestivät kauan ja asiakkaita oli jonoksi... eli meneekö Stockalla huonosti? Ei tuntunut siltä..
  No löysin sitten toisaalta ne nilkkurit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonossakin monta ihmistä tuskastui, yksi jätti kengät kassalle kun jonotus kesti ja kesti. Itse jonotin n. 20-25 min: ensin myyjää, sitten ruskeaa kenkää, sitten uudelleen mustaa, sitten kaiken huippu oli se, että hintaa etsittiin n. 10 min. Myyjä kyllä pahoitteli viivytystä, olisiko vasta aloittanut?

   Poista
 2. Hyvä autoilukokonaisuus. Minä käyn yleensä Tapiolan Stoccalla. Palvelun takia etenkin, vaan siellä on tuotteitakin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, tykkään kovasti tuosta untuvatakin väristä :) Minäkin sain Jumbossa huippupalvelua ja äsken soitettiin, että kengät tilattu Tapiolasta ja tekstari tulee puhelimeen kun ovat tulleet Jumboon :)

   Poista
 3. Mikä väri huivissasi on? Onko verone? Vaalean harmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Verone, siinä on tummemmat nuo kuviot. Tämä on Pearl Grey ja aika vaalean harmaan värinen.

   Poista
 4. Ihana asu :) Tosi kivasti toi huivi sopii takkiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Harmaa ja vaaleanpunainen on aika kiva yhdistelmä.

   Poista
 5. Aika hyvin autoiltu auton vapaapäivänä ;)) Ihana asukin. Mullakin on logomania päässyt käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ja tiukka aikataulutus koko päivän. Tykkään kyllä ajaa autolla eli pitkätkään kisamatkat eivät tunnu ikäviltä.
   Logomania on ihanan lämmin.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.