tiistai 14. lokakuuta 2014

Perheemme uusi Nespresso ja oma talvinen asu

Kävimme sunnuntaina toisen kerran Hulluilla päivillä, koska palautin tyttärelle pari viikkoa sitten ostamanai parka takin. Palautuksen jälkeen sanoin miehelleni, että käydään vilkaisemassa edullista kapselikonetta. Olen harkinnut kahvikoneen ostoa jo muutaman vuoden. Paikanpäällä olikin Nespresso esittelijä ja mukaan lähti uusi kahvikone keittiöömme :)

Yllätys (tai sitten ei) oli se, että lähdimme katsomaan 49 € konetta ja mukaan lähti 179€ kone ;)

Olen nyt kahtena aamuna nauttinut kahvia ja kokeilussa on ollut kaksi makua: Vanilio ja Linizio Lungo, molemmista tykkäsin kovasti. Laite tulee varmasti talven aikana kovaan käyttöön.


Pakkauksen mukana tuli kokeiluun 14 eri makua


Valmis kahvi aika suurella maitomäärällä


Syyslomalla meillä on ihan samat jäätunnit jäähallissa ja olo oli aamusta alkaen aika kurja, päänsärky ja vilu eli päälle valikoitui lämmintä.takki- Grünstein
housut- H&M
neule- Massimo Dutti
huivi- Acne


2 kommenttia:

  1. Meillä Pauligin masiina, ihan hyvät kahvit siitä saa. Kiva tuommoinen kun mekin eri aikaan töihin lähdemme, niin saa kuuman tuoreen kahvin kumpikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä juodaan arkena Brazil suodatinkahvia ja mies on vielä arkiaamuina "tyytynyt" siihen, katsotaan viikonlopun jälkeen onko yhtään kapselia jäljellä :)

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.