lauantai 25. lokakuuta 2014

Pikavisiitti Turkuun

Naureskelimme mieheni kanssa, että ajoimme lähes 400 km ja istuimme autossa 4,5 tuntia nähdäksemme tyttäremme kauden ensimmäisen kisaohjelman, joka kesti kokonaiset 2,5 minuuttia :)

Tytär siirtyi kesällä kolmen kaupungin yhdistelmäjoukkueeseen ja he kilpailevat 12-14 v. SM- sarjassa. Olen nähnyt kisaohjelman viimeksi huhtikuussa ja paljon ovat menneet eteenpäin puolessa vuodessa. Kevääseen verrattuna mukana oli vielä väline eli vanne.

Tytär koristeli pukuaan koko viime viikon, ainoastaan muutaman ison koristekiven kiinnitin minä eilen illalla. On ihanaa, että tytär on löytänyt mieleisen lajin ja menee harjoituksiin mielellään. Aamulla oli herätys klo 6 ja kun avasin tyttären oven niin hän oli jo itse herännyt kellon soittoon. Tätähän ei todellakaan tapahdu kouluaamuina klo 8 :)Turun reissulla kävin hakemassa myös Facebookista ostamani Riviera Maison lasikulhon.Aika mustalla asulla olin liikkeellä
takki- Zara
neule- Zara
housut- Lindex
laukku- LV
huivi- Gucci
4 kommenttia:

 1. Oman lajin löytäminen on aina ihanaa! Ja on pakko sanoa, että minä vähän liikutuin tuosta, että matkasitte ohjelmaa katsomaan,. Se on meinaan asia, jonka se tytär muistaa. Minä ainakin. Sen, että äiti oli katsomassa joka ikisen matsin aina, vaikka se vaatikin ajoittain samanlaisia istumisia autossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu kommentistasi :)
   Meillä oli kyllä tosi kiva päivä, paluumatkan teimme pikkuteitä pitkin. Minulle on aika harvinaista päästä katsomaan tyttären kisoja kun olen melkein aina itsekin viikonloppuisin kisoissa.
   Minäkin muistan ne kisat missä äitini ja isäni olivat katsomassa (-80 luvulla ei vanhemmat kulkeneet samallalailla mukana kuin nykyisin)

   Poista
 2. Komean näköinen ja suuri kokoinen joukkue. Silloin kun itse harrastin, niin joukkuuet olivat yleensä max 8 voimistelijaa. Tuollainen iso joukko on kyllä näyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttären joukkue on jaettu kahteen joukkueeseen, toisessa on 12 tyttöä ja toisessa 11. En tiedä onko nykysäännöissä min tai max määrää, varmaankin. Iso joukkue on kyllä näyttävä, kun kaikki onnistuu.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.