sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Harmaa villatakki ja yhtä harmaa rouva

Tämäkin viikonloppu meni kilpailuissa. Tällä kertaa kisakaupunkina oli Heinola. Onneksi ajomatkaa vain pikkasen reilu tunti niin pystyin käymään kilpailuissa kotoa käsin.

Kylmää jäähallia vastaan puin villahousut (näkyy huonosti kuvasta), jotka eivät tosin ole villaa, mutta mukavat ja lämpimät päällä. Pitkä villatakki tosin on villaa ja jo 10 vuotta vanha, mutta aivan ykkös suosikkiasuni kisamatkoilla, kun istumme monta tuntia kisatuomaristossa.

Teen siis valmennuksen lisäksi kilpailuissa spesialistin hommia. Spesialistit määrittävät luistelijan piruettien, askeleiden vaikeustasot ja samoin he määrittävät ovatko hypyt ns. puhtaita eli täysillä kierroksilla.

Onneksi huomenna on vapaapäivä, on meinaan niin väsyneen näköinen daami aamutuimaan :)

Huomenna on uuden puhelimen osto. 3 vuotta vanha Iphone ei enää käynnistynyt eli sitä enää edes kannata korjata. Ajattelin myös mennä valitsemaan uusia silmälaseja itselleni. Muuten ohjelmassa vain lepäilyä!





villatakki- Line, Anttila
villahousut- Zara
kengät- Ugg
huivi- Burberry

9 kommenttia:

 1. Harmaa ja pinkki ovat kaunis yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, pitää varmaan käyttää muuallakin kuin jäähallilla.

   Poista
 3. Pinkki huivi sopii hyvin harmaan neuletakin kaveriksi. Ja meinasinkin kysyä, että mistä olet ostanut kyseisen takin, mutta sitä ei enää saa mistään, kun on kumminkin jo aikaa kun olet ostanut sen. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noita pitkiä neuletakkeja on kyllä tänä syksynä näkynyt enemmän muin muina vuosina.

   Poista
 4. There is a chance you are qualified to get a free Apple iPhone 7.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.