sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Budapest

Kisamatka oli oikein mukava ja Budapest oli tutustumisen arvoinen kaupunki. Kolmen ensimmäisen päivän näköalat Budapestista jäivät akselille hotelli- jäähalli- ravintola :)
Keskiviikkona lähdimme keskustaan ja otin kamerankin mukaan, mutta kappas vaan se akkukin olisi kannattanut kiinnittää kameraan kiinni eli se niistä Budapestin kuvista sitten. Harmitti kyllä vietävästi. Kävelimme kuitenkin Tonavan rantaa pitkin Parlamenttitalolle, Ketjusillalle ja Kuninkaanlinnalle. Upeita rakennuksia ja olivat valaistu todella kauniisti.

Lauantaina kävimme vielä keskustassa ennen lentokentälle siirtymistä. Joulumarkkinoilla oli paljon turisteja ja myynnissä oli paljon käsitöitä ja joulutavaraa.
Unkariin on ihanan lyhyt lentomatka, alle 2,5 tuntia ja lentokentältäkin oli matkaa hotellille vain noin puolisen tuntia. Kisajärjestäjä oli hoitanut kyyditykset lentokentältä hotellille ja hotelli oli todella mukava ja siisti Lion`s Garden. Tätä hotellia voisi suositella turisteillekin, koska taksimatkat keskustaan maksoivat noin 6-7 €.Sain myös hotellilla uuden etunimen Marja -> HarjaLauantaina kävimme vielä keskustassa ennen lentokentälle siirtymistä ja joulumarkkinoilla oli paljon väkeä ja ihania käsitöitä, myytävää oli tarjolla.

Myös ruoka oli Budapestissa todella edullista. Lounaamme tai päivällisemme maksoivat alle 10 €. Viimeisenä päivänä keskustassa syömämme lounaskin alle 15 €, tosin join vain kokista tai vettä enkä tilannut alkuruokaa tai jälkiruokaa.

Olin suunnitellut ottavani vain matkalla valokuvia ja jättäväni shoppailut pois. Noh, arvaatte varmaan miten tässä sitten kävi :)

Eihän minun tarvinnut kuin nähdä Massimo Dutti ostoskeskuksessa ja se oli menoa sitten.Ihana neule MD:lta


Zarasta löysin aivan mielettömän pehmeät cashmere neuleet, ostin sitten sekä harmaan että beigen.


Viimeisenä päivänä pyörähdin vielä LV:lla ja Guccilla. Eli minun joululahjat on sitten hoidettu.12 kommenttia:

 1. Budapest on ihana kaupunki - yksi lemppareistani ja nytkin oli tarkoitus marraskuussa siellä käväistä, mutta tämä jalkaleikkaus muutti suunnitelmat. No, ehkä keväällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti keväällä vielä ihanampi. Meilläkin paistoi parina päivänä aurinko ja heti kaikki näytti valoisammalta. Siskoni tykkää Prahasta ja hänellekin suosittelin seuraavaksi kohteeksi Budapestia.

   Poista
 2. Kivasti toimittu pukin apulaisena :)

  VastaaPoista
 3. Budapest on niin ihana kaupunki. Hämatkamme meni vilahduksella ja suurin osa jäi näkemättä ja kokematta. Itsekin kotiutin matkalta Guccin ihanan tuliaisen. Jännityksellä kyllä odotan mitä nuo ihanat paketit pitävät sisällään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtävää on varmasti parin matkan verran. Ihanan lyhyt lentomatka ja muutenkin edullinen kohde kyllä mahdollistaa useamman käynnin.
   Guccin myymälä oli iso ja ihanaa palvelua sain. Pähkäilen, että odotanko jouluun, mutta taidan avata paketit jo ennen sitä.

   Poista
 4. Budapestissä olen itsekin käynyt ja voisin lähteä uudelleen, eri seurassa ;)) kivoja paitoja olet shopannut ja jännä nähdä mitä muuta ruskeista laatikoista löytyy !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketit edelleen avaamatta ja vain nostettu vaatehuoneeseen. Taidan tuon LV paketin kyllä aukaista lauantaiksi, kun piipahdan Helsingissä.

   Poista
 5. Kaunis kauounki jossa olen kerran ollut. Voisin hyvin lähteä uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kaupunki vaikka onkin sotien yhteydessä kärsinyt paljon.

   Poista
 6. Ihania laatikoita ja varmasti ihanat sisällötkin ;D Matkailu se on vaan niin arjesta vapauttavaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.