lauantai 20. joulukuuta 2014

Louis Vuitton huivien laatu

Facebookissa on ryhmä Louis Vuittonin tuotteisiin hurahtaneille ja siellä heräsi keskustelu Louis Vuittonin huivien laadusta. Itselläni on huivit kaikki samaa perus laatua eli ei sitä shine versiota, joka on hieman kulutusta kestävämpää laatua. Omat huivini ovat materiaaliltaan 60 % silkkiä ja 40 % villaa eli ihanan tuntuisia iholla ja kesä aikaan myös valitettavasti liian lämpimät käytettäväksi.


Huivit ovat alla ikäjärjestyksessä. Vanhin oikealla ja uusin vasemmalla.

Kuvassa oikealla on ensimmäinen huivini ja se ostettu kesällä 2011. Tämä huivi on mielestäni myös kaikkein pehmein laadultaan vaikka kaikki samaa materiaalia ovatkin. Tässä huivissa on myös eniten nukkaa pinnassa ja on jo mielestäni hieman epäsiisti.

Mutta eipä ole enää, kokeilin nimittäin huivin pintaan Clas Ohlsonilta ostamaani nukkaimuri (vai mikä tämän virallinen nimi sitten onkaan) ja tällainen kasa lähti pinnasta nukkaa :) Nyt huivi on taas katseen kestävä.Voin todellakin suositella tuota laitetta, on myös hellävarainen eli ei tarvitse pelätä että nappaisi kankaan tai neuleen pinnan sisäänsä.

8 kommenttia:

 1. Olen kuullut huivien laadusta paljon negatiivista. Mistähän johtuu että tuon hintaluokan huivi ylipäätään nukkaantuu lainkaan. Outoa.
  Ihanaa, nukkaleikkuria olenkin kaivannut pitkään, se pitää kotiuttaa todella pian. Paljonko sillä oli CO.lla hintaa?

  VastaaPoista
 2. Hinta oli 11 € eli tosi edullinen :) Muut huivini kyllä säilyneet ilman nukkaa, mutta langanvetoja tulee tosi helposti.
  Omat Guccin huivini ovat kyllä laadukkaampia ja hintakin yli 50% halvempi. Koko kyllä pienempi ja materiaali omissa huiveissani 100% ohutta villaa. Guccilla myös cashmir ym. materiaaleja ja niissä hinta kyllä suurempi.

  VastaaPoista
 3. Mulla on toi sama vekotin ja olen logomaniahuivia sillä siistinyt :) Olen kyllä onnistunut puseroon saamaan sillä reiän, painoin kai liian lujaa .. Nypynpoistaja olisko oikee nimi ? :) Ei se shine huivi tunnu yhtään sen kestävämmältä, aika "Karvainen " tuntuu mun huivin pinta olevan... ja langanvetoja siihenkin tulee herkästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nypynpoistaja taitaa olla se oikea nimi. Mä joudun kyllä oikein painamaan, että saan nukat irti, mutta pitää olla näköjään silti varovainen.
   Mä olen talvella käsitellyt huiveja hanskat kädessä, kun kädet niin kuivat.

   Poista
  2. Totta, hanskat kädessä täytyy käsitellä huivia jos tahtoo kalliimpia huiveja varjella.. ! Kuivat kädet ja kynsinauhat, ei siihen paljon tarvita kun jo huivissa on langanvetoja... :-(

   Poista
  3. Äitini laittaa ohuet sukkahousutkin jalkaan hanskat kädessä, kärsii myös kuivista käsistä.

   Poista
 4. Mulla oli aikaoinaan tuollainen nypynpoistaja, kun neuloin paljon ja tuli käytettyä neuleita enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös sellainen käsikäyttöinen, mutta tällä patterikoneella on kiva hurrutella samalla kun katsoo tv:ta :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.