lauantai 10. tammikuuta 2015

Nimikirjainten painatus Louis Vuitton tuotteisiin

Näin tänään livenä ihanan Henna-Adelen (kahvia ja Bachia) blogin pitäjän. Aloitimme aamun tapaamisella Strinbergin kahvilassa. En ole kahvilassa käynyt remontin jälkeen ja ihanan tunnelmallinen vanhanajan kahvila. Paikka valikoitui myös ajatellen seuraavaa kohdettamme, viereisen korttelin LV.

Henna-Adele tarvitsi henkistä tukea laukun vaihtoon ja kaikki kävikin todella upeasti ja henkilökuntaa oli runsaasti paikalla. Itsekin innostuin katselemaan rannekorua, agendaa ja sitten iskin silmäni meikkipussiin. Oli se vaan niin söpö eli tein nopeat kaupat pussukasta ja päätimme laittaa H-A:n kanssa kirjain painatukset tuohon päädyssä olevaan nahka lappuun. Lisäsin nimi kirjaimet myös Lockit laukkuuni, koska en aio sitä myydä. Odottaessamme nimikirjainten painatuksia saimme nauttia kahvit ja onneksi H-A tarkisti vielä oman tilauksensa kuitista, koska tilaukseen meinasi lähteä aivan väärä laukku :)
Kirjaimet näyttävät olevan vinossa, mutta nuo olkainten kiinnityskohdat ovat myös vinossa eli ns. optinen harha.Saimme meikkipussukat mukaamme, H-A lähti junalle ja sainkin pikaisesti soiton. "Mun meikkipussin sivuilla järkyttävät naarmut, lähden takaisin, tarkasta säkin sun pussukka". Lindexin pukukopissa sitten availin laatikon ja apua, myös minun uudessa pussukassa painauma, joka ei todellakaan oikene.Sovituskopista takaisin Espalle ja näytin pussukan myyjälle, hän kävi näyttämässä sitä takahuoneessa ja sain uuden pussukan pilalle menneen tilalle. Myyjä pahoitteli kovasti ja sanoi, että näihin pieniin meikkipusseihin ei sitten enää tehdä näitä nimikirjain painatuksia. Harmi, koska olisi näyttänyt kivalle. Myös H-A sai pilalle mennen tilalle uuden meikkipussin, vaikka hänen pussukka olikin jo aiemmin ostettu. Painauma oli tullut siitä, että tuo painatuskone on kuin ompelukone eli sellaiset jalakset ja kun pussukka pieni ja pullea niin se pitää taittaa sivuilta, että menee jalasten alle. Tarkastin kyllä laukunkin saman tien, että eihän siihen tullut vaan jälkiä.

Harmittaa myös myyjämme puolesta joka painatuksia suositteli, oli aivan ihana ja herttainen harjoittelija. Toivottavasti ei saa nuhteita kahdesta pilalle menneestä tuotteesta.

Uusi pussukka joutui komeroon, mutta pääsee kyllä pikaisesti käyttöön :)


9 kommenttia:

 1. Oi kun on kaunis pussukka. Hyvä kuulla myös, että palvelu toimi, vaikka kommervenkki jos toinenkin matkan varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettiin H-A kanssa, että kohta meille on porttikielto.

   Poista
 2. Upea pussukka, wau. <3 Ihanaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
 3. Auts kaikenlaista sitä voi sattua, hyä että saitte uudet pussukat tilalle. Kivan näköinen pussukka, onkohan sitä myös Epi nahkaisena ?

  Suloista sunnuntai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli Epi nahalla ja eri värisinä. Juu onneksi en ehtinyt kotiin saakka vaan vaihto oli helppo suorittaa.

   Poista
 4. Oli hauska nähdä , nauru raikasi :) Strindbergillä pitää käydä useammin ja muutenkin laajentaa vähän tuota kahvilareviiriä , aina niissä samoissa tulee käytyä.. lisäks kun kerta kahvi-ihminen olen ! :D joo, harmi et pussukan painatus ei onnistunut, H näytti tosi kivalta tossa läpyskässä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kiva tutustua livenä. Aikuisena on kiva saada uusia kavereita.

   Poista
  2. Todellakin. Ystävät on suuri rikkaus ja lahja :) Eri elämänvaiheissa ns. vanhat ystävät saattaa jäädä, valitettavasti. Arki, lapset, työelämä...

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.