perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uusia kavereita blogin kautta

Olen kirjoittanut blogia kohta kaksi vuotta ja olen tavannut henkilökohtaisesti kaksi muuta blogin pitäjää. Pakkomielteet blogin Hennan ja Bachia ja kahvia blogia kirjoittavan H:n
On ollut mukava tavata uusia ihmisiä joita ei tunne ennestään ja kuitenkin heistä tietää aika paljon blogin perusteella.

Näin Hennaa torstaina Vantaan Jumbossa, kävimme pitsalla ja sen jälkeen pyörähdimme vielä Hulluilla päivillä. Toivottavasti tapaamme keväämmällä uudestaan ja paremmalla ajalla.

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa oli nähdä! Ja todellakin uudelleen! Hitsi kun aika juoksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paas pistää nyt siellä Jyväskylässä hösseliks niin, että kutsuvat seuramme sinne kisoihin ens vuonna vaikka muutamaan kertaan. Aika meni kyllä nopeasti ja nyt tiedän senkin, että Jumbon lähettyvillä on 3 Airport hotellia :)

   Poista
 2. On tämä blogistania siitäkin hauska paikka, että tätä kautta on todellakin löytynyt uusia kavereita - sekä virtuaalisesti että livenä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meillä huomenna yhden FB porukan (25 hlöä) kanssa brunssi, enkä ketään heistä ole tavannut aiemmin.

   Poista
 3. Minusta on ihana miten erilaisiin upeisiin ihmisiin blogien kautta on voinut tutustua! Mahtava saada uusia ihmisiä elämäänsä.

  VastaaPoista
 4. Blogien kautta on päässyt kurkkaamaan upeiden naisten elämiin, joihin tuskin muuten olisin törmännyt. On tämä huikea maailma ja kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi uskonut, jos joku olisi kertonut 15 v. sitten miten uusiin ihmisiin voi myös tutustua :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.