sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Rauhallinen ja rentouttava Juhannus

Juhannus sujui erittäin rauhallisesti ja rankasta leiristä palautuen. Eilen kävimme Linnanmäellä pyörimässä. Olen joskus nuorempana käynyt Juhannuksena Linnanmäellä ja nyt sama juttu, ei jonoja, tilaaa ruokapaikoissa ja auringonpaistetta. Pelasimme myös lauantai iltana perheen kesken Monopolia, jee minä voitin :)

Tänään ajelimme Lahteen siskonpoikani täysi-ikäisyyttä juhlimaan. Palasimme kotiin vatsat täynnä ja sisko pakkasi vielä pussin herkkuja kotiin tuotavaksi.
Tytär on kyllä samanlainen rämäpää kuin minä, kaikkiin laitteisiin mennään ja mitä enemmän kieputtaa niin sen parempi.
Tässä asussa synttäreille, olen tosi tyytyväinen, että löysin tämän alemekon Stockkalta (19 €)
mekko- Noom
kengät- Högl
rannekoru- LV
käsikoru- Rubens
laukku- Chanel

16 kommenttia:

 1. Vau toi sun mekkosi on upea. Näyttää hyvältä sun päälläsi. Lintsille kannattaakin mennä silloin kun muu Helsinki on poissa kaupungista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Tykkään myös mekosta, jopa mieheni huomasi uuden mekon ja tykkäsi myös.

   Poista
 2. Teilläpäin onkin ollut kesäisempi keli :) Nätti mekko !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla oli vielä pilvistä, mutta iltapäivällä alkoi aurinkokin paistamaan. Mekosta tykkään itsekin :)

   Poista
 3. Onpas varsinainen alelöytö! Kaunis mekko!
  Nuorempana minä kävin kaikki huvipuistojen laitteet lävitse, mutta nykyisin olen ruvennut hannaamaan. Pari kertaa olen käynyt jossain vähän hurjemmassa ja koko kyydin ajan toivonut, että loppuisipa tämä pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainoa mitä olen "vanhana" ruvennut pelkäämään, on se että lukot tai vyöt aukeavat kesken. Rynkyttelen niitä pelonsekaisesti ennen lähtöä :)

   Poista
 4. Tosi upea mekko!! Sä se osaat niin pukeutua! Tyylikkäästi, mutta ikäisellesi sopivalla tavalla! Kaikista kamalinta mun mielestä on, ku esim 50-vuotiaat naiset pukeutuu kuin teinit. Luulee varmaan, että ainoo tapa näyttää hyvältä on superpiukat vaatteet tai vesirajaa hipovat minihameet... Mä ite oon 20, mutta haluan sun tyylin tapasen sitten joskus :D Tosin esim tuon asun voisin ottaa nytkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentistasi. Tämäkin mekko olisi saanut olla vielä pari senttiä pidempi niin olisin tykännyt vielä enemmän. Olet oikeassa, että liian pienet vaatteet vaan korostavat niitä kiloja. Se ei tarkoita, että jos joskus on mahtunut kokoon 38 niin siihen mahtuisi vielä viisikymppisenä. Tämähän on tosin vain omaa laiskuutta eikä niitä herkkuja kukaan suuhun väkisin laita ;)

   Poista
 5. Voi mikä ihana mekko! Todella kaunis ja sopii sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
 6. Komppaan Anskua, ihana mekko<3 Todelliinen löytö ja pukee sinua. Olen metsästänyt juuri tuon tyylistä mekkoa koko kevään ja kesän, mutta ovat joka paikasta loppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siskokin oli yrittänyt löytää mekkoa, mutta ei ollut jaksanut etsiä Stockkalta ja kun ei tullut puhetta merkistä niin oli hermot menneet.

   Poista
 7. Mikä löytö, niin nätti eikä hinnalla pilattu <3 Ihana mekko. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tiia, kassankin kanssa hämmästeltiin hintaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.