maanantai 13. heinäkuuta 2015

Chanel

Arvontapostauksessa toivottiin kuvia laukuista. Tässä siis ensimmäinen, Chanel laukkuni. Olen ostanut ensimmäisen Chanel laukkuni tammikuussa, laukku on varsinainen vanharouva eli 1990 luvun alusta eli ikää n. 22-24 vuotta. Mielestäni nämä vintage laukut ovat tehty paljon paremmin kuin uudet laukut. Nahka on tässä laukussa lampaannahkaa, joka on huomattavasti arempi kuin Caviar nahka, mutta taas vastaavasti ihanan pehmeää. Lukko on aidolla kullalla päällystetty ja harakka tykkääkin kun lukko on tuollainen iso tässä laukussa. Laukku on kokoa Jumbo XL ja sisään tähän laukkuun mahtuukin puoliomaisuutta. Minulla on ollut laukussa järjestelmäkamera, iso rahapussi, meikkilaukku, puhelin ja puolen litran juomapullo. Painoa tosin täydellä pakkauksella tulee aika paljon. Laukku on kauttaaltaan nahkaa, myös sisävuori.


Laukkua pystyy kantamaan myös crossbodyna, kun ketjuhihnat ovat niin pitkät.


  Maaliskuussa ostettu Chanel on Douple flap Bag medium kokoisena. Laukku ei ollut uusi, mutta aivan uudenveroisessa kunnossa. Tämäkin laukku on lampaannahkaa ja aika arka käytössä eli vähän ns. parempi laukku. Värinsä vuoksi myös mielestäni enemmän kevät- ja kesälaukku.

Viimeisin tulokas on vasta heinäkuussa ostettu pikkuneiti eli Mini single Flap bag. Halusin tällaisen pikkulaukun, joka menee crossbodyna ja laukun sisään mahtuvat rahapussi, puhelin ja pieni meikkipussi.


Tässä vielä kaikki kolme laukkua peräkkäin ja päällekkäin, josta myös koot erottuvat paremmin.12 kommenttia:

 1. Upea Chanel kokoelma sulla <3
  Kivalta näyttää blogin uusi ulkoasu myös ;)

  VastaaPoista
 2. Upea kokoelma ! Tykkään eniten tuosta pienestä laukusta, se just mulle sopiva ;)
  No, katsotaan nyt hankinko koskaam Chanelia, vaikka siitä haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, pikkuruinen Chanel on myös minun mieleen ja käytössä ainakin kesäaikaan kun vaatetta vähemmän.

   Poista
 3. Olisiko mahdollista saada hintatietoja, siis että mitä näistä suunnilleen maksoit? Itsellä on hankinta myös edessä ja hinnat tuntuvat vaihtelevan todella paljon myyjästä riippuen. Itselläni on LV:n hintataso hyvin selvillä, mutta aina uuteen merkkiin siirtyessä on vähän orpo olo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi, isot Jumbot pyörivät siinä 2000-3000 € välillä, itse ostin tämän ennen kevään hinnannousua ja maksoin Jumbostani 2200 €, Medium laukuista pyydetään 3000€ molemmin puolin, minun Medium maksoi 2700 € ja Minien hinnat 1200-1700 €, itse maksoin tuon 1700€. Minien saatavuus ollut kiven takana.

   Poista
 4. Nää on kauniita laukkuja. Hinta vaan on aika paljon. Sä kuitenkin taidat käyttää niin paljon, että käyttöindeksin mukana laskettaessa hinta laskee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Onhan ne kalliita, mutta onneksi muutaman vuoden kuluttua tytär liittyy käyttäjien joukkoon.

   Poista
 5. Upeita laukkuja ja todellisia klassikoita! Chanel on laukkumerkkien nro. 1.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.