torstai 9. heinäkuuta 2015

Kauneus, meikkaus, rahankäyttö ja Fashion & Beauty Forum, arvonta

Kuten lähimmät tai minut paremmin tuntevat tietävät olen aikamoinen sosiaalisessa mediassa notkuja ja Facebookin kautta olen liittynyt erilaisiin ryhmiin. On laukkuforumia, kirppareita ym. Yksi mieleinen sivusto  on aika vähän aikaa sitten perustettu Fashion ja Beauty Forum, alla linkit sivuille

suljettu sivusto johon pyydetään liittymistä:
Fashion & Beauty Forum

avoin sivusto:
Fashion & Beauty ForumRyhmä ns. suljettu ryhmä, mutta sinne voi hakea kaikki facebookin käyttäjät, joilla on omalla nimellään oleva profiili. Jäseniä sivustolla on tällä hetkellä peräti 1767 ! Sivustolla voi vapaasti keskustella kaikesta kauneuteen, muotiin, meikkaukseen ja hyvinvointiin liittyvästä. Keskusteluja on käyty lisäravinteista, omista suosikkituoksuista, meikkauksesta, meikkivinkeistä, pyydetty apuja juhla-asun valintaan, hiusten hoidosta, jaettu infoa alennuksista ja kaikesta muustakin mahdollisesta mitä otsikon alle vain kuuluu. Sivustolla ei saa kuitenkaan myydä tai mainostaa mitään.

Sivusto järjestää myös kilpailuja ja erilaisia haasteita. Yksi haaste on ollut esim. auttaa vanhempia ihmisiä lakkaamaan kyntensä, koska kyllähän kauneus kuuluu kaikille ikään katsomatta.

Tällä hetkellä on meneillään kilpailu kesäasusta, jossa voi voittaa Livbox jäsenyyden kolmeksi kuukaudeksi sekä kesäkosmetiikkaa.

Nämä suljetut sivustot ovat siinäkin mielessä kivoja, että voit jakaa uusia ostoksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Itse ainakin kuulen kyllästymiseen saakka siitä kuinka "Sä taas oot ostanut uuden laukun", "Taas uusi huivi kaulassa", "Paljon sulla on oikein noita laukkuja". Enhän minäkään mene sanomaa kenellekään, että "Taas uusi auto teidän pihassa, olisihan sillä vanhalla ajellut vielä 100 000 km", jokainen pistää omat rahansa ihan sinne minne itse haluaa. Tästä johtuen en edes blogissa viitsi jakaa kuvia kaikista uusista ostoksistani. Minulla on myös paljon vaatteita 10-15 vuoden takaa, kierrätän vanhoja vaatteita ja ostan paljon myös vaatteita kirppareilta tai FB ryhmistä.

Olisihan se tietenkin fiksumpaa lyhentää asuntolainaa kuin matkustella tai ostaa uusia vaatteita, mutta tämä on minun elämä ja jos se tuo minulle hyvän mielen niin eikös se ole minun asiani. Tiedän olevani materialisti, mutta samalla olen myös äärettömän kova tekemään työtä. Kotoa on tullut äidinmaidon mukana tuo työhulluus ja ihastuminen kaikkeen kauniiseen. Omat vanhempani ovat lähtöisin äärettömän köyhistä oloista ja kovan työn kautta ovat saaneet asiat hoidettua hienosti.

Tästä sivustosta innostuneena otin rätin kouraan ja kävin oman kylpyhuoneeni kimppuun siivousmielessä. Tämä on oikeasti minun tilani ja kaikki kaapit ovat täynnä minun kosmettiikkaa. Tytär ja mies käyttävät talomme toista WC:tä :)

Minulla on aivan järkyttävä määrä meikkejä, voiteita ja tuoksuja. Johtuu osittain siitä, että olen työskennellyt laivan parfymeriassa. Kaikki tietävät, että olen ns. laukku- ja huivihullu ja kosmetiikkapuolella taasen huulikiillot, luomivärit ja tuoksut ovat heikkouteni.


Montako huulikiiltoa tai punaa sitä ihminen tarvitsee :)

 Loppuun vielä arvonta. Arvontaan osallistuminen loppuu sunnuntaina 12.7 klo 24.00.


Saat yhden arvan kommentoimalla mitä haluaisit blogistani lukea tai vain osallistumalla arvontaan nimelläsi. Anonyymit keksikää nimimerkki ja laittakaa sähköpostiosoite ilmoitukseen.

Mikäli olet olet blogini lukija Bloglovin:n kautta tai Bloggerin kautta tai liityt lukijakseni niin saat toisen arvan.22 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla, tykkään lukea postauksia laidasta laitaan, yhtä lailla asukuvista kuin arkielämästä:) Odotan innolla kun nuorimmainen muuttaa loppukesästä kokonaan kotoa ja saan lisää hyllytilaa mm. kosmetiikalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, ei kai sitä tilaa ole koskaan liikaa ja välillä pitää vain heittää tavaraa pois tai antaa eteenpäin.

   Poista
 2. Kahdella arvalla mukana. :) Minua kiinnostaa nuo laukut ja huivit. Sinulla on niitä ihana kokoelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LeAnn, lisään kuvia laukuista loman jälkeen. Sinne on meinaan tulossa muutama uusi yksilö :)

   Poista
 3. Laukkukokoelma kiinnostaa ja myös kosmetiikkajutut :) Kahdella arvalla mukana!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amelia, laukkukokoelmasta tulossa pian päivitettyä kuvaa. Kosmetiikasta en olekaan paljon kirjoitellut, joten hyvä vinkki :)

   Poista
 4. Nyt sanon kyllä, että kukut! Jos ihminen haluaa kokemuksia niin matkustaminen on yksi parhaista tavoista niitä saada. Eniten kaduttavat yleensä asiat joita ei tehnyt, en minä ainakaan halua harmitella, että jätin näkemättä maailmaa kun siihen oli kerran mahdollisuus. Jos joku haluaa ison talon niin hyvä, ei minua varten. Maksan sijainnista kerrostalossa, vanha auto kelpaa oikein hyvin, mutta reissuun on päästävä kyllä pari kertaa vuodessa, mielellään vieläkin useammin!

  Jokainen käyttäköön omansa miten haluaa, etenkin kun ne rahat ihan itse tienaa ja sen tienaamisen eteen tekee vielä töitäkin.

  Mielelläni siis lukisin postauksia laukuista ja kosmetiikasta.

  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Satu, uskon että sinäkin saat teidän matkoista ihan uudenlaista virtaa työn tekoon. Asiathan ovat valintakysymyksiä ja jokaisella on oikeus omiin valintoihin.

   Poista
 5. Kaikki postaukset mitä tähänkin mennessä on ollut on kivoja! Kahdella arvalla :)

  http://worldbypinja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tuoteuutuuksista on aina kiva lukea =). Mukaan kivaan arvontaan kahdella arvalla!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana:)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Pidän blogistasi juuri tuollaisena.Joskus mainitsit reuma sairaudestasi sivumennen? Siitä olisi mukava kuulla lisää jos asia ei ole liian henk.kohtainen? Miten se oireilee,vaikuttaa työhösi,kauanko olet sairastanut jne.Asia kiinnostaisi nimenomaan vertaistuen näkökulmasta....
  T.Marjo K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo viestistäsi. Ei reuma ole liian henkilökohtainen, puhunkin siitä avoimesti joten teen siitä oman postauksen :)

   Poista
 9. Olen lukenut jokaisen postauksesi ja nauttinut jokaisesta kuvasta todella paljon. Kiitos että olet pitänyt tämän blogisi avoimena meidän tulla ja mennä. Mieluusti luen edelleenkin juttuja laidasta laitaan ..
  Tämä postaus on aivan ihana ! Luulin et olen mahoton hamsteri .. mut ihanaa et on muitakin " nautiskelijoita"
  Arvontaan osallistun erittäin mielelläni :-) terveisin Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele, ihanaa että joku lukeekin näitä höpinöitäni :)

   Poista
 10. Sitä pitää tehdä joka tekee itsen iloiseksi, sanovat muut mitä hyvänsä. Kahdella arvalla mukana.
  xlcheapandchic(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Heips! Harvoin kommentoin mihinkään blogeihin mutta nyt on pakko. Päädyin tänne businesswomanin kautta (sitäkin jokapäivä seurailen mutta kommentointi jää...) ja aivan mieletön blogi ja mikä ihana postaus just tämä! Ihanaa kosmetiikkaa yms. Näitä lisää :) nyt jatkan lukemista täällä! -ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kun jaksoit jättää kommentin. Itsekin syyllistyn aika usein myös tuohon kommentoimattomuuteen :) Kiva kun kävit ja kiva jos käyt jatkossakin lukemassa höpinöitäni :)
   Tämä kommentti pelasti kyllä tän päivän!

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.