sunnuntai 23. elokuuta 2015

Last day with Lexington dress

Haastaessani teitä käyttämään viikon samaa asua erilaisilla asusteilla tarkoitin työviikkoa ma-pe vaikka käytinkin viikko-sanaa. Perjantai otti jo koville laittaa sama mekko työpäivän ajaksi päälle, mutta selvittiin ;) Talvella tai viileämmillä ilmoilla tämä haaste olisi helpompi selvittää kun voisi käyttää bleisereitä, neuletakkeja, saappaita, nilkkureita... Tällä helteisellä viikolla asun muutokset olivat lähinnä erilaiset huivit ja laukut.

Ekat kuvat eivät liity asuhaasteeseen mitenkään vaan kuvan orava on kuvattu siskoni pihalla. Heillä on nyt oma lemmikkiorava Pasi, aika suloinen peto :)


Tänään olin myös aamulla jäällä ja vajaan viiden tunnin yöunilla se tarkoitti sitä, että otin puolentoistatunnin nokoset sohvalla heti kotiin palattuani. Vietimme myös treenien jälkeen kahden luistelijani läksiäisiä picnicin merkeissä. Toinen heistä lähtee luistelemaan ammattilaiseksi jääshow:n ja toinen lähtee vaihto-oppilaaksi Kanadaan.

2 kommenttia:

  1. Hienosti selvisit työviikon yhdellä mekolla. Ajattelinkin tehdä tämän viileämmillä ilmoilla, kunhan keksin mikä se asu olisi. Varmaankin jotain mustaa ;)

    Rentoa sunnuntaita !

    VastaaPoista
  2. Mulla on lähes samanlainen mekko Espritiltä. Täytyykin kaivella se esille kun syksy alkaa viiletä. Katsoin tuota samaa laukkua nyt kun kävimme Helsingissä. Sen olkain ihastutti minua hurjasti mutta pussimallinen laukkuosa taas ei ollut lainkaan mieluinen. Totally ihastutti kokonaisuudessaan minua ja kunhan saan hieman säästeltyä niin sen toivoisin saavani kotiutettua tai sit metsästän sen käytettynä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.