keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Harmaa päivä harmaassa asussa

Eilisen päivän aikataulu meni uusiksi, kun sain soiton tyttäreltäni. Hän oli liikuntatunnilla juossut kuoppaan ja nilkka oli kääntynyt ympäri. Tytär pääsi onneksi autokyydillä kotiin, kun minä olin pahaksi onneksi juuri suihkussa enkä kuullut tyttären puhelua onnettomuudesta. Koulussa sattuneiden tapaturmien johdosta lapset ovat vakuutettu ja voivat mennä suoraan yksityiselle. Sainkin puhelinsoitolla ajan lääkärille heti tunnin kuluttua. Nilkka kuvattiin ja siellä oli paha nivelside venähdys. Hoitona lepoa, kylmää ja kepeillä kävelyn opettelua.

Tämä päivä meni taksikyytien sopimiseen, papereiden vientiä kaupungintalolle, lääkärin kanssa puhelinsoittoa aamutuimaan (Hyvinkäällä on muuten makea kaupungintalo vanhan villatehtaan tiloissa). Huomenna taksi tuleekin jo hakemaan tyttöä koulusta.


(kuva www. rakennusfakta.fi)

Ihanaa, kun ilmat alkavat viilenemään. Mulla oli jo tänään päälläni uusin kashmirneuleeni, jonka ostin +35 asteen helteellä espanjasta.Takki on ostettu pari vuotta sitten Lindexiltä ja kuuluu suosikkeihini. Takin materiaali on paksua puuvillaneulosta ja sen voi pestä kotona pesukoneessa 30 asteessa.Tässä sama takki:

4 kommenttia:

 1. Ikävä tuo tyttösi jalka,toivottavasti paranee pian :). Ihana tuo takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, jalka on jo paljon parempi ja hyvät ensihoidot auttoivat paranemista. Takki on huippukiva myös päällä.

   Poista
 2. Vitsi ko kiva toi takki. Vähän samantyylisen ostin keväällä Vilalta. Olen tykännyt siitä tosi paljon. Takkia kyl aamulla kaivattiin jo ihan tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, ilmat kyllä kylmenivät hetkessä.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.