perjantai 11. syyskuuta 2015

Miten sitä saisi itseään niskasta kiinni ja saisi aikataulutettua omat aamunsa paremmin. No tietenkin menemällä nukkumaan ennen puolta kahta yöllä voisi oleellisesti auttaa;)
Jään jotenkin kiinni epäolennaisiin asioihin ja aikataulu pissii samantien. Tänäänkin piti lähteä helsinkiin viemään taitoluisteluliittoon tavaroita, hakea kahvikapseleita Nespressoon, hakea Kaaresta voitettu lahjakortti. No kerkesinkö lähteä, no en. Jäin hoitamaan seuran seuraavan kutsukilpailun jääaikoja ja huomasin, että liian kiire tulee. Kiirehän ei olisi tullut jos olisin noussut ylös silloin kun ekan kerran heräsin ja herätin tyttären kouluun klo 7, mutta liian pitkän valvomisen tuloksena menin uudelleen sänkyyn ja heräsin siis klo 9.30.

Ihana kun saa käyttää taas kashmirneuleita :) takki- Lindex
neule- Repeat
housut- Mac
kengät- Converse
laukkku ja huivi- LV
 Perjantain asusta oli muuten vaikea saada kuvaa. Ei sitä että asu ei olisi itseni mielestä toiminut vaan eihän tuo mies osannu ottaa yhtään kuvaa. Poistin siis 20 kuvaa, ja nää vähiten huonot ja epätarkat jäi siis jäljelle.


mokkatakki- Trend
hame ja neule- Massimo Dutti
saappaat- Graceland
huivi, laukku- LV

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun voi nukkua välillä pitkään :)
    Täällä Lapissa oli tänään niin lämmin ettei neuleita voinut pitää.. mutta poikkeuksellista varmaan.

    VastaaPoista
  2. No miten se mies nyt sillälailla, höh:) Huivi on jokatapauksessa aivan ihastuttava!! Mistä se on peräisin, siis täältä Hesan liikkeestä vai?

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.