keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Zaran cashmere neule

Tämä harmaa neule on yksi lempineuleistani. Ostin neuleen viime talvena ollessamme kilpailumatkalla Budapestissa. Ostin ensin tämän harmaan neuleen ja pitäessäni sitä yhden illan suht´ kylmässä hotellihuoneessa niin hain saman neuleen myös beigen sävyisenä :)

Neule on 100% kasmiria tai cashmerea, ihan miten vain. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Neule on laadultaan todella hyvä ja pienet nukat olen saanut pois nukkaimurilla. Tykkään erityisen paljon tuosta neuleen hieman viittamaisesta mallista.

Tänään oli niin lämmin, että autolla liikkuessani en tarvinnut edes takkia vaan neule riitti.


neule- Zara
farkut- H&M
kengät- Vans
huivi- Burberry
laukku- LV

8 kommenttia:

 1. Kaunis neule - ja ihana harmaan sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään oli päällä samainen neule beigenä, mutta ei kuvaajaa kotona enkä jaksanut viritellä kameranjalustaa :)

   Poista
 2. Kauniita vaatteita sinulla :). Kivasti yhdistelet ketjukauppojen vaatteita luksuslaukkuihin. Oletko kuinka pitkä? Jostain sain päähäni, että olisit suht pitkä. Itse kun olen tällainen vähän yli puoltoistametrinen paatintappi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentistasi. Juuri tähän olen pyrkinytkin eli kaikki ei aina tarvitse olla kallista ollakseen kivan näköistä. Yritän kyllä kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun eli ostan todella harvoin keinokuituisia vaatteita.

   Poista
  2. Ai niin se pituus eli aika pätkä olen 165 cm

   Poista
 3. Voi kun onkin ihana toi sun neulesi, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Neule on kaunis ja näyttää mukavalta pidettävältä. Voi että tuo laukku, sellainen kyllä himottaisi : )

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.