maanantai 12. lokakuuta 2015

Insjö bagINbag

Olipa mukava aloittaa viikonloppu, kun tällainen kaunis * Insjön laukku odotti minua postilaatikossamme.

Minulla on laukussa yleensä aika paljon tavaraa (niinkuin kai kaikilla naisilla) ja kun laukkuni ovat usein tuollaisia isompia eikä laukun sisäosia ole lokeroitu niin tavaroiden löytäminen hetkessä on välillä hankalaa. Tähän tuo avun laukku laukun sisällä eli bagINbag. BagINbag myös poistaa huolen siitä, että laukkua vaihtaessasi osa tuotteista tai tavaroista jäisivätkin kotiin jäävään laukkuun.

Minulle tuli mahdollisuus valita itselleni yksi bagINbag Insjön tuotevalikoimasta. Ja valinta ei todellakaan ollut helppo, koska värit joita oli tarjolla olivat kaikki itselle mieleisiä. Päädyin kuitenkin tuohon vaaleaan Sweet Beach väriin, joka käy värin puolesta monen laukun sisälle sekä vaalean värin vuoksi tavarat on helppo löytää laukusta.


 Laukkuun saa ostettua myös sivuista kiinnitettävän nahkahihnan jolloin laukusta tuleekin olkalaukku. Tämä on aika näppärä ominaisuus esim. töissä lounaalle lähtiessäsi jos et viitsi raahata mukanasi isoa laukkua.

Tässä tavaroiden määrä, joka oli bagINbag laukussani.


Ilman organisoijaa tvarat olisivat laukussa hujan hajan.

* BagINbag laukku saatu blogiyhteistyön kautta

6 kommenttia:

 1. Laukunsisuslaukut on niin käteviä. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kätevä, olen nyt siirtänyt koko pussukan työlaukkuun niin aina kaikki tarvittava mukana.

   Poista
 2. Kiva idea, ei sotkuunnu laukkukaan niin helposti siäsältä kun ei tavaraa(meikkejä) pyöri ympäriinsä. Mulla tapaa olla semmosessa Marimekon pussukassa mm. pieni lompakko, huulikiilto ja puhelin, sen sitten laitan isomman laukun sisälle niin tulee tärkeimmät aina mukaan :) Nätti väri tuossa sinun laukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sehän on ihan sama minkälainen laukku tai pussukka on, pääasia että ajaa asiansa. Tykkäsin väristä myös kovasti vaikka olikin vaikea valita suosikkia ihanista väreistä.

   Poista
 3. Moi! Kattelin pitkään Insjön-sivuilla et minkälaisen laukun haluisin ja sain äitin suostuteltuu ostamaan ja väriksi valitsin tuon saman kuin sinulla. Odotan kovasti jo omaa pakettiani saapuvaksi.Tulee kyllä tarpeeseen itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, toi on kyllä kätevä jos suuri laukku jonne pikkutavarat hukkuvat. Itsekin tykkäsin tästä väristä, menee kaiken kanssa.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.