keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hullu Hulluilla päivillä

Minulla on keskiviikkoisin ihana tilanne aikataulujen suhteen, koska työpäiväni alkaa vasta kello 15.30. Tämä myöhäinen aloitus mahdollistaa erilaiset suhteellisen kalliit käynnit esim. Helsingissä Hullujen päivien aikana :)

Olin kyllä tehokas: auto parkkihalliin, kolme kerrosta läpi, takaisin autossa, ulos parkkihallista yhden tunnin ja 15 minuutin jälkeen.
Löysin paljon tarpeellista, esim. uusi kevytuntuvatakki (minullahan on vain kymmenisen untsikkaa, mutta ei tietenkään tätä väriä), uudet Uggit (käytän niitä kyllä talvella päivittäin ja kisamatkoilla kylmissä jäähalleissa ihan ehdottomat), meikinpuhdistusaineita itselle ja tyttärelle, muutama joululahja ja lyhyet saappaat.

Aamulla yritin metsästää Uggeja ja takkia jo verkkokaupasta, mistä olivat loppu, mutta klikkasin sieltäkin ripsivärin, Biothermin putsarit ja uuden Dyson imurin meille. Tuo Lakun karvanlähtö on meinaan ihan mahdotonta eli uusi imuri tulee kyllä tarpeeseen.

Pakkasaamusta johtuen kiedoin kaulalle uuden huivin ja talvitakkikin pääsi jo harteille.
takki- Zara
housut- KappAhl
kengät- H&M
huivi- Louis Vuitton Kaki
laukku- Chanel

8 kommenttia:

 1. Zaralla on niin huippukauniita takkeja. Itselläni on samantyylinen takki Zarasta syysverisona. Itse en ole hulluilla päivillä käynyt, vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin taitaa olla sellainen syys-talviversio, ei sillä ainakaan paukkupakkasilla selviä. Oikeassa olet, tykkään Zaran vaatteista ja varsinkin takeista, vaikka usein XL onkin liian pieni hartioista :(

   Poista
 2. Kevyt untuvatakki kyllä olisi kiva, pari on jo, mutta yksi sellainen vähän pidempi olisi hakusessa.. Olet kyllä tehokas shoppaaja, mutta kun tietää mitä haluaa niin silloin sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oisin pyörinyt siellä kauemmin niin se olisi ollut vararikko. Joka kerroksessa olisi ollut kaikkea kivaa.

   Poista
 3. Itse ajattelin että hullarit sais jäädä tänä vuonna väliin mut silti takaraivossa kolkuttelee halu hulluilemaan. Tuleva Helsingin reissu silti muistuttaa säästämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orhan toi han mielettömän hyvin mainostettu tapahtuma. Hyvä jos olet pysynyt poissa myöskin Hullareiden nettisivuilta :)

   Poista
 4. Uhh mua ei hullareille oikein saa koska se tungos vaan on liikaa :D Mut kiva että teit löytöjä. Kannatti siis käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin välillä ahdistaa se tungos, haen yleensä vain ennalta katsotut tuotteet enkä jää hengailemaan. Kannata keikka oli (mutta ei siis lompakolle)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.