tiistai 17. marraskuuta 2015

Chanel Petite Shopping Tote PST

Yksi lokakuun aamu makoilin vielä sängyssä aamukahvia juoden ja meiliin päivittyi Vestiaire Collective sivun päivitys ja sieltä löysin tämän uuden suosikkini. Klikkasin laukun samantien ostoskoriin ja laukku saapuikin parin viikon sisällä postiin. Mukaan kauppaan kuuluin aitouskortti, dustbag ja Chanelin laatikko. Olin kyllä yhtä hymyä kun laukun laatikostaan avasin. Ainoa miinus oli dustbagin aika voimakas hajuveden tuoksu, mutta sekin on jo hälvennyt (onneksi ei tupakalle haissut)

Kyseessä on siis Chanelin Petite Shopping Tote laukku. Koonsa puolesta erittäin näppärän kokoinen, sisälle mahtuu esim. iso pöytäkalenteri, lompakko, meikkipussukka ja puhelin tai pöytäkalenterin sijaan järjestelmäkamera (testattu viikonloppuna). Laukku on caviar nahkaa eli hieman sellaista pinnaltaan röpöläistä. Muut Chanelin laukkuni ovat lampaannahkaa eli tämä caviar ei ole niin arka käytössä eikä naarmutkaan näy. Olen käyttänyt vain tätä laukkua siitä asti kun sen postista hain eli tällä hetkellä yksi lempilaukuistani.


 Laukussa ei ole vetoketjua, mutta suuaukkoa saa pienennettyä magneettinepparin avulla, laukun takana yksi avotasku ja sisällä laukussa yksi vetoketjutasku ja yksi avotasku.


Pienestä koostaan huolimatta tilava laukku eli nämä mahtuvat hyvin laukun sisälle.
6 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.