tiistai 3. marraskuuta 2015

Visiitti Zoom Design myymälässä ja ostokset sieltä

Perjantaina vietin vapaapäivää ja nautin pitkistä yöunista jopa niin paljon, että meinasin myöhästyä treffeiltä siskoni kanssa, jotka oli sovittu siis kello yhdeksi Lahteen. Napattuani siskon kyytiin ajelimme kohti Vääksyä ja Zoom Design liikettä. Liikkeessä alkoi joulu-Outlet ja halusimme olla paikalla heti ensimmäisenä päivänä. Outlet puolelta ei löytynyt mitään, mutta varsinaisen liikkeen puolelta sitten sitäkin enemmän ;)

Olipa kiva taas tavata liikkeen sydäntä ja sielua eli Nataliaa. Liikkeeseen oli tuotu kaikkea ihanan talvista ja jouluista niin vaatteiden kuin sisutuspuolen valikoimiin. Myymälässä oli tarjolla glögiä, pipareita ja suklaata eli shoppailun lomassa sai suun makeaksi. Liike ei ole hirvittävän suuri, mutta voi sitä kaikkea kaunista mitä sisäänsä katkeekään. Vaikka tavaraa on paljon niin kaikki on esillä kauniisti eikä tule sellaista oloa ettei mitään löydä. Olimme liikkeessä kaksi tuntia !!! Siskoni mies jo soitti ja kysyi "Koska se liike menee kiinni? Ajattelin, että jäättekö yöksi sinne"

Lakritsia sisältävät joulukalenterit

Tämä neulehattu sujahti ostoskassiin, mutten ole vielä käyttänyt.

Tuikkuja ostin 3 kpl ja ne pääsivätkin jo illalla takan reunalle Tällaisen Delicateloven ponchon ostin myymälästä ja värisävynä puuterinen pinkki. Päivällä oli niin aurinkoista, että kuvat meinasivat väkisin valottua liikaa.


 tässä kaulalla Balmuirin Milano kashmir huivi. Tästä on tullut uusi suosikkini :)

takki- Lindex
housut- KappAhl
viitta/poncho- Delicatelove
nilkkurit- Global Stockmann
huivi- Balmuir
käsikoru- Hermès
rintakoru ja laukku- Chanel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.