perjantai 8. huhtikuuta 2016

Asioita joita ette tienneet minusta ..

1. En ole koskaan sairastanut oksennustautia.

2. Olen neuroottinen huulirasvan käyttäjä ennen nukkumaan menoa. Mielellään vielä Elisabeth Ardenin Eight hour cream, mutta esim. viime viikonloppuna Kuopion kisamatkalla huulirasva jäi kotiin niin klo 21.30 oli lähdettävä ostamaan huulirasvaa hotellin lähellä olevasta kaupasta.

3. En koskaan pese vaaleita sukkia vaaleiden alusvaatteiden kanssa (äidiltä opittu tapa)

4. Minulla on aina kaulassa jotain, on se sitten huivi tai kaulakoru.

5. Pidän autolla ajosta, edes pitkät kisamatkat eivät haittaa, ajon aikana puhelut ystäville (bluetooth), radion kanssa kilpalaulantaa (en siis tosiaankaan osaa laulaa). Muistan kuinka minulla oli kova into saada ajokortti ja kävinkin äitini kanssa jo 15 vuotiaana ajelemassa Kaukokiidon pihassa. Outoa, että kaverina oli äitini, kun isähän se automies/rekkamies oli.

6. Olen ollut ensimmäisen kerran kesätöissä isäni firmassa 12 vuotiaana ja ostin palkkarahoilla itselleni uuden kippurasarvisen vaihdepyörän.

7. Minulta ei ole koskaan murtunut mikään jäsen.

8. Olen ollut elokuvissa ainoastaan kerran niin ettei minulla ole ollut karkkia mukana. Olin silloin karkkilakossa ja voi sitä tuskaa :)

9. Minun puhelinnumerossani on 050 alun jälkeen 5 numeroa ja yleensä sanonkin jo numeroiden luettelun jälkeen, että "Se on noin lyhyt"

10. Jaksan maata auringossa koko päivän kunhan minulla on vain matkassa hyvä kirja. Pelkällä löhöilyllä tai musiikin kuuntelulla ei onnistu.
4 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva postaus ja vastaukset. Ei koskaan vatsatautia, uskomatonta ja mahtavaa ja huulivoideaddiktio ja kaulassa aina jotain, hitsin mielenkiintoisia seikkoja. <3 Olipa kiva postaus <3

  VastaaPoista
 2. Loistava postaus. Siis lucky you mulla on oksutauti ihan liian usein.
  Itse keräsin yhden kesän marjoja mm hilloja ja ostin niillä rahoilla itselleni käyräsarvisen pöyrän, muuten olisin jäänyt ilman, pienipalkkaisen äidin tytär kun olen.
  Minultakaan ei ole murtunut mikään paikkamutta työssäni niitä ahkerasti kyllä kuvaan joka päivä.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! oi, oksennustauti..yäk, minulla on ollut sitten sinunkin edestä sitä tautia!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus :)
  Ihan uskomatonta, että sinulla ei ole ikinä ollut oksennustautia. Pidän itseäni onnekkaana, koska minulla on ehkäpä jo kolme vuotta edellisestä :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.