lauantai 21. tammikuuta 2017

Karhuemo sairastaa

Varsinaiseksi karhuemoksi tunnenkin oloni tässä turretakissa, mutta tämä on vaan niin ihanan kevyt ja lämmin päällä. Oikea koko olisi varmasti ollut L, mutta tämä nyt on kokoa XL, kun oli viimeinen Andiatan alesta. Tätäkin muuten käytin tänään lyhyen untuvatakin alla ja mielestäni kivalta näytti.
takki- Andiata

Olen tosiaan ollut koko alkuviikon aivan järkyttävässä flunssassa ja vasta tänään lähdin ihmisten ilmoille kun kävin ripsihuollossa. Tästä on muuten tulossa kiva tarjous maaliskuussa Järvenpään Relax and Beauty Center liikkeeseen.

Jännitin hoidon aikana, että kuinka selviän yskimättä, mutta vain kerran tuli sellainen yskäkohtaus. Ja taasen on ripset kunnossa. Minulla on ollut pidennykset joskus 4-5 vuotta sitten ja nyt matkalle kun nämä laitoin niin onhan nämä ihan älyttömän helpot aamun meikkausrutiineja ajatellen. Meikkaus onkin valmis alle viidessä minuutissa. Halusin ripsistäni mahdollisimman luonnolliset ei mitään maalisuteja ja Henrietta teki oikein kaunista jälkeä.

Aamulla sijaistamaan Mäntsälään ja illalla Apulannan keikalle :) ja sunnuntaina sijaistushommia Vihdissä ja tyttären synttärit.

Mukavaa viikonloppua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.