tiistai 18. huhtikuuta 2017

Miksi ripsienpidennykset ja tarjous Relax & Beauty liikkeeseen

Edellisen kerran minulla on ollut ripsienpidennykset varmaan viisi vuotta sitten. Tauon aikana niin laatu kuin erilaiset tekniikat ovat menneet eteenpäin ja joka kaupungista löytyy varmasti jos jonkinlaista itseoppinutta ja jopa kouluttamatonta tekijää.

Itselleni on tärkeää, että pidennysten tekijä on koulutuksen saanut ammattilainen. Työskentely tapahtuu kuitenkin koko ajan lähellä silmää ja ainakin itselleni se on melkein näkökyvyn menettäneenä tärkein aistini.

Ripsienpidennykset kyllä helpottavat arjen ajankäyttöä huomattavasti. Itse meikkaan aina jos lähden kotiovelta muiden ihmisten ilmoille. Ripsienpidennysten kanssa meikki onkin valmis kolmessa minuutissa: meikkivoide, kulmat, aurinkopuuteri, hieman poskipunaa, huulikiiltoa ja tadaa vastaantulijat eivät pelästykkään kuoliaaksi.

Minulle tehtiin pidennykset Xtreme Lashes tuotteilla.
 • Miksi Xtreme Lashes
 • Maailman johtava ripsienpidennysmerkki - se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä.
 • Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.
 • Xtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki. 
 • Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.
 • Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
 • Allergialiimaksikin kutsuttu FlexFusion with Rapid Cure Technology -ripsiliima on maailman ensimmäinen ns. allergialiimaksi kutsuttu liima, joka on markkinoiden hellävaraisin ja turvallisin medikaalisen tason täysin musta liima joka on turvallinen sekä tekijän että kuluttajan näkökulmasta ja joka tarttuu kiinni ripsiin välittömästi (tarttumisaika 0-1 sekuntia)

Relax & Beauty Center sijaitsee Järvenpäässä n. 150 m Järvenpään rautatieasemalta ja siellä Henrietta taikoo kyllä jokaiselle upeat ripset rautaisella ammattitaidollaan. Hän on myös juuri kouluttautumassa kulmien microblading tekijäksi eli jatkossa ripsien lisäksi myös kulmatkin saadaan kuntoon samassa paikassa
Kevään juhlakausi lähestyy (Vappu, Äitienpäivä, YO- juhlat ja koulujen päättäjäiset) eli nyt sinulla on erinomainen tilaisuus saada kauniit ripset ammattitaidolla laitettuna. 
Relax & Beauty Center tarjoaa nyt huhtikuun loppuun saakka (30.4.2017) 
Volyymi ripsienpidennykset hintaa 100 € (normaalihinta 145 €) 

Ajanvaraus onnistuu myös netissä https://www.varaaverkossa.fi/places/relax-%26-beauty-center-610
* ripsipidennykset saatu yhteistyön kautta

1 kommentti:

 1. Ihanat ripset. Onko liimasta tullut mitään allergiaoireita?
  >Leena

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.