sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Viimeinen työviikko ja lomaa ainakin viikko edessäpäin

Viimeinen leiriviikko saatu päätökseen Kouvolassa ja ihanan positiivista palautetta tuli luistelijoilta sekä järjestävän seuran (KTL) puolesta.

Eilisen päivän vietimmekin tyttären kanssa kahdestaan Helsingissä. Päivitettiin tyttären vaatevarastoa koulun alkua varten sekä hain LV:lta itse itselleni ostaman käsikorun (50 v. lahja). Löysin myös DOPP:lta Mac:n farkut superalesta (-70%) eli minunkin vaatevarasto on päivitetty farkkujen osalta.

Kaupungilla kierreltyämme päätimme päivän lohikeittoon Löylyssä. Löylyn lohikeitto on aivan superhyvää ja sitä on paljon! Kahden ihmisen keiton pyysimme laittamaan kattilaan ja sitä tosiaan oli siellä. En tiedä laittoiko kokki keittoa sittenkin 4:lle ihmiselle koska söimme yhteensä 2+3 lautasellista :)

mekko- Lindex

Kuvattava yrittää sormimerkein hätistellä Hanhia kauemmaksi ;)


Illalla katsoimme vielä Netflix:sta Modernia perhesttä eli ihan supermukava loman aloituspäivä tyttären kanssa.

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää😊Taitoluistelu minullekin tuttua..tytär luisteli..10 v hallilla tuli käytyä😊Ihana laji..ja nyt tytär valmentaa.Kaunis mekko sulla kuvassa☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Missä seurassa tyttäresi valmentaa, ollaankohan tuttuja vaikka minua nuorempi onkin.

   Poista
 2. Mukavaa lomaa!
  Minä palaan jo huomenna töihin ja niin se 3 viikkoa taas hujahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää viikkokin on ladannut akkuja kivasti tai sitten vaan asennoitunut erilailla lyhyeen lomaan, kun tietää että niitä viikkovapaapäiviäkin tulee tasaisesti syksyn aikana.

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa :) Hehkeän näköinen olet kuvissa ja kaunis mekko :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.