torstai 31. elokuuta 2017

50 v. synttärit

Tässä taisi käydä juuri niin kuin monella käy juhlien kanssa. Omasta asustani ei ole yhtään kunnollista kokokuvaa, tarjoiluista löytyy vain yksi kuva, mutta onneksi vieraista löytyy sitäkin useampi mainio otos. Tilannekuvat ovat meinaan täydellisiä, niistä välittyy juhlien tunnelma muutenkin parhaiten. Pidimme juhlat Hellapoliisin tiloissa Spelttitiellä. Täältä https://venuu.fi/tilat/hellapoliisi  pääset katsomaan kuvia ja varaamaan tilaa omiin tilaisuuksiin. Kati oli ihanan joustava tilan käytön suhteen. Sain viedä juomia ja tarjottavia jo valmiiksi perjantai päivän aikana ja til olikin sitten käytössä koko lauantai päivä aina klo 24.00 saakka. Ihan täydellistä olisi ollut mikäli aikaa voisi pidentää esim. klo 02.00 saakka, mutta ymmärrän kun talon päädyssä asutaan, että tuo puoliyö on aika hyvä takaraja. Vieraat ihastelivat pinkillä kuorrutettua tilaa, miehet pääsivät pelaamaan biljardia pinkin pelipöydän ääreen ja naiset nauttivat olostaan sohvien ääressä.


Sain myös aivan ihania lahjoja: matkarahaa, tosi moooonnnta pulloa shamppanjaa, ihanan Suomen Joutsenen torkku- untuvapeiton, kauniin sormuksen, Kirkon ulkomaanavun aineettoman lahjan (koulunkäyntiin rahaa), Pentikin ja Alvar Aallon tarjoiluastioita, kirjoja, lahjakortin kirjakauppaan, ruokatarjottavaa ja kukkia.

6 kommenttia:

 1. Kuvia on kiva katsella jälkikäteen, mutta toisaalta välillä on hyvä keskittyä itse juhlaan ja vieraisiin ja unohtaa kuvaaminen. Onnittelut vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kamera oli kyllä pöydällä, mutta kuvaaminen tosiaan jäi.

   Poista
 2. Onnea synttärisankarille!
  Kivan näköiset juhlat ja hienoa, kun ihmiset vielä juhlivat synttäreitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juhlin 40 v. ja nyt 50 v. synttäreitä. Tästä eteenpäin voisi täyttää aina vaan 50 v. ;)

   Poista
 3. Onnittelut! Tärkeä rajapyykki, mikäs sen parempaa kuin juhlia rennosti ystävien kanssa. Petra

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.