perjantai 8. syyskuuta 2017

Kuvakollaasi syksyn muodista

Kokosin teille muutaman erilaisen asukokonaisuuden syksyn muodista. Selailin Espritin syksyn mallistoa ja huomasin, että siellä oli -10% ale koko mallistosta 10.9 saakka.


Alla kokoamani kokonaisuudet

Beige on tunnetusti minun lempivärini.Tähän kokosin asun beigen takin ympärille. Tuntuu hassulle yhdistää harmaata ja beigeä, mutta käyvät minusta yllättävän hyvin yhteen. Ruutukuvioltahan ei voi tänä syksynä välttyä ja tässä myös housut, jotka malliltaan hieman löysät.


 
Yllä ihanan rento harmaa takki, mutta silti yksinkertaisen tyylikäs jossa huppu tuo rentoutta asuun. Tähän pukisin alle trikoot pidemmän neuleen kanssa ja kaulaan tietenkin suuri Balmuirin huivi. Mustat maiharit ainakin puuttuu omasta kenkämallistosta ja löysinkin sellaiset Louis Vuittonilta.Musta kukkakuvioinen mekko menee juhlamekkona, mutta sama mekko menee myös työpäivän aikana mikäli vaihtaa sukkahousut esim. mustiin peittävimpiin ja jalkoihin matalat loaferit.


Punaiselta takilta ei taida tänä syksynä välttyä katukuvassa ja hyvä vaan jos suomalaisetkin alkavat käyttää ulkotakeissa muutakin kuin mustaa ja harmaata. Nuo mustat collegehousut ruusuaplikoinnilla olivat minusta ihanat. Tarkemmat tiedot housuista tästä2 kommenttia:

  1. Harmaa takki on oikein kiva, tykkään hupusta. Punaista en "uskaltaisi" ostaa, jos ostan niin tiedän, että voi jäädä kaappiin.. harmi koska ihan kaunis väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin huppu antaa takille kivan ilmeen. Punaisen takin voisin ostaa edullisemmalta merkiltä, jolloin harvemmat käyttökerrat eivät harmittaisi.

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.