torstai 4. tammikuuta 2018

Aleostokset osa 1.

Niin kuin ainakin Instagramin My storyssa mainitsin niin minulla tuli pienoinen ähky Dubain ostosparatiiseissa. Minun ostossaaliini oli kaksi luomivärisivellintä ja uusi kulmakynä, that´s it.

Lauantaina teinkin sitten täsmäiskun kahteen lempikauppaani Helsingin keskustassa eli DOPP: iin ja Andiatan liikkeeseen. Liikkeet ja alet eivät tälläkään kertaa tuottaneet pettymystä vaan mukaan lähti ihanan ajattomia vaatteita, tarpeellisuudesta voidaankin olla sitten kahta eri mieltä.

Tämä persikan/vaaleanpunainen ihanuus meinasi jäädä minulta kokonaan huomaamatta. Vielä kiertäessäni liikettä silmäni näkivät tietenkin ensin pitkän villatakin ja sitten tämän ihanan värin ja kun materiaali vielä pääosin villaa ja hintalapussa - 50% niin kuljin suorinta tietä kassalle kulkematta lähtöruudun kautta. Valkoisia puseroita ei voi koskaan olla liikaa. Tykkäsin tämän puseron rennosta, mutta silti siististä ulkonäöstä ja pienistä ompeleista hihansuissa.

 Hauska kuinka housuja vaihtamalla asusta tuli aivan erinäköinen ja tyylinen.
villatakki- Delicatelove
cashmerehousut- Lindex
pusero- In Wear
kukkahousut- H&M
mustat nilkkurit- Zara
tennarit- Louis Vuitton

2 kommenttia:

 1. Aikas ihkut nuo kukkahousut <3 Itse olen jättänyt alennusmyynnit tänä(kin) vuonna väliin. En koskaan tunnu löytävän niistä mitään. Ja en nyt oikein tarvitsekaan. Kotivaatteissa kun menee päivästä toiseen, ns. paremmat saavat levätä kaapissa rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Minäkin ostan alesta yleensä ajattomia, laadukkaita neuleita tai sellaisia vaatteita joita en ole raaskinut ostaa normihinnalla.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.