tiistai 23. tammikuuta 2018

Missä pihistän ja mihin panostan

Meidän perheessä olen saanut lisänimen Tarjoushaukka, siksi olikin hauska tehdä tämä postaus :)

 Näissä asioissa pihistän: 

1. Suihkusaippuat, kylpyhuoneesta löytyy ihan Citymarketista ostetut Rexonat ja Dovet.

2. Matot, meillä ei kovin montaa mattoa lattioilla olekaan, mutta nekin ostettu ihan Anttilasta / Askosta.

3. Ulkona syöminen, käyn/käydään harvoin ulkona syömässä ihan pitkän kaavan mukaan.


4. Leikkokukat, Reilun kaupan/ Pirkan ruusut ovat todella kestäviä ja edullisia.

5. Sukkahousut, ostan kaikki sukkahousut ketjuliikkeistä.

 6. Alusvaatteet, ostan paljon alusvaatteita ihan ketjuliikkeistä H&M, Lindex. Tosin viimeiset rintaliivit alushousujen kera ostettu Change liikkeestä, kun sain valita alusasusetin blogin kautta ja saamani setin lisäksi ostin myös toisen setin. Ja huomasin, että olen käyttänyt aivan väärän kokoisia rintaliivejä jo vuosia...

 7. Kahvilat, en juurikaan istuskele kahviloissa tai osta kahvia kahvilasta mukaan. Laskeppa, jos ostat 4€ kahvin esim. kolme kertaa viikossa niin vuodessa se on 600 € !!!

 8. Kirjat, käytän kirjastoa kirjojen lainaamiseen ja äänikirjat eli blogin kautta saatu yhteistyö BookBeatin kanssa.



 9. Kynsilakat, Kikon lakat maksavat 1,50€- 4€ ja pysyvät kynsissä paljon paremmin kuin kalliimmat lakat.

 10. Lidlin vichyt


 Näihin asioihin panostan: 



 1. No ne laukut :) Kaikki laukkuni ovat kalliita, mutta osa jo vuosikymmenen vanhoja ja ne jäävät myös tyttäreni käyttöön hänen niin halutessaan.

 2. Ihonhoito ja meikit, työskenneltyäni laivan parfyymiosastolla totuin laadukkaisiin voiteisiin ja niihin tulee panostettua.



 3. Hotellit, kun matkalle lähden niin iän myötä hotellin laadukkuus on tullut tärkeämmäksi. Ennen hotelliin tuli palattua aamun valjetessa ja diskojen suljettua ovensa, mutta nykyään lomalla hotellin sänky kutsuu jo kymmenen jälkeen.

 4. Sänky, meillä on Unikulman sänky ja olihan se ihan helvetin kallis, mutta unen laatu on niin tärkeä että siihen haluan jatkossakin panostaa.



 5. Neuleet, villa ja kashmir vain tuntuvat niin ihanalta ihoa vasten.

 6. Auto, ajan vuosittain + 30 000 km eli hyvä ja turvallinen auto on minulle tärkeä liikkumisväline. 

7. Nespresso kahvikone, kapseli maksaa 30-40 senttiä/ kappale eli yksittäin kallista, mutta tietenkin kalliimpaa kuin pavuista tehty kahvi.

 8. Lakanat ja pyyhkeet, kyllä se vain niin on, että Balmuirin ja Gantin pyyhkeet tulee mieluiten valittua suihkun jälkeen. H&M pellavalakanat saavat minulta myös peukun ylöspäin.

 9. Astiat, meidän kaikki astiat ja lasit ovat Arabiaa tai Iittalaa.

 10. Secton kattovalaisin


5 kommenttia:

 1. Niin erilaisia ja kuitenkin myös samanlaisia valintoja teen. Siinä kun sinä ostat kalliin laukun, niin minä käyn hemmottelemassa itseäni kunnon illallisella. En osta arabiaa enkä muutakaan design merkkiä, kyllästyn niin nopeasti ja ruokabloggarina, täytyy muutenkin niitä astioita vaihdella usein. Turvallisesta autosta en minäkään tinki, kilometrejä vuodessa tulee runsaat 40 tuhatta ja tuota kunnon sängyä tekisi mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin hauska tehdä ja lukea. Huomaa kuinka samanlaisia ja kuitenkin niin erilaisia valintoja meillä kaikilla on :)

   Poista
 2. Hei, jotain kautta eksyin blogiisi ja ensimmäistä kertaa kommentoin. Hauska huomata, että aika samanlaiset ovat säästö- ja panostamiskohteet. Liekö sitten juuri ikäkysymys, että haluaa nauttia hyvästä hotellista ja kunnon sängystä. Merkkilaukuista en ole aiemmin innostunut, mutta pää on ehkä hiljalleen kääntymässä siihen suuntaan... Olen jostain kuullut/lukenut, että käytetyille merkkilaukuille olisi oma kauppapaikkansa. Onko sinulla näistä tietoa?
  Vesikeleissä eletään tänään pohjanmaallakin, terkuin Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan :)
   Merkkilaukuissa kyllä säilyy arvo ja jopa nousee, ehkä jopa paremmin kuin pankkitilillä ;)Facebookissa on tosiaan omat ryhmät LV, Chanel, muille merkkilaukuille jossa voi luottavaisin mielin tehdä kauppaa ja myydä omia laukkujaan. Ryhmät ovat usein suljettuja eli niihin pääsee vain ystävän suosituksella, jotta kauppaa voi tehdä luottavaisin mielin. Itsekin olen myynyt monta käytettyä laukkua siellä enkä koskaan halvemmalla mitä olen niistä maksanut.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Mukavaa tammikuun loppua. Ihanaa, että ihan kohta jo helmikuu ja pahin pimeys ohi!

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.