sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Tinder treffailu

 Erosimme lapseni isän kanssa tammikuussa 2018. Ero oli yhteinen päätös 18 yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Kevät ja kesä meni uutta asuntoa etsiessä ja asunnon löydyttyä muuton tiimellyksessä. Kesät vietän aina jäähallilla leirejä vetäen eli silloin ei olisi ollutkaan aikaa uudelle suhteelle enkä olisi ollut edes siihen valmis. Syksyllä aikaa taas tuli ja aloin kaipaamaan tapailua/ seurustelua. Ainoat paikat missä voisin uuden miehen tavata olivat jäähalli (ehkä ei), kauppa (sinkkukorit käyttöön) ja kuntosali (mutta eikös siellä treenata eikä bongailla miehiä), baarissa käyn vain muutaman kerran vuodessa, joten pistin ilmoituksen Tinderiin. Kävin kahvilla muutaman miehen kanssa ja yhtä tapailinkin 1,5 kuukautta. Kyllä siellä netin syövereistä  kyllä löytyy jos jonkinlaista tallaajaa.

 Sitten yhtenä sunnuntai iltana taas etusormi viuhuen pyyhkäisin ilmoituksia ja T:n kohdalla sormi pysähtyi. Kuva oli otettu sivusta ja siitä näin, että hän pelaa golffia. Joten varmasti ainakin liikunnasta pitävä tyyppi.

 Laitoin viestiä johon T vastasikin saman tien. Muutaman viestin jälkeen yhteistä oli ainakin jäähallilla vietetty nuoruus ja sovimme seuraavalle päivälle treffit Oulunkylän tekojääradalle. Plussapisteet heti siitä, että jotain muuta kuin kahvia. Kahville tosin jouduimme, kun tekojäärata meni jo kiinni,  kun tapaamisaika koitti.

  Minä tietenkin heti googletin nimen perusteella henkilön ja faceen eksyttyäni mietin, ettei yhtään minun tyyliseni ihminen, mutta tapanani on mennä paikalle kun on sovittu (toisin kuin yksi mies jota odottelin saapuvaksi).

 T:n nähtyäni mielipiteeni vaihtui saman tien: mukavan näköinen, juttua riitti (ja minähän en tosiaan ole se hiljaisin tyyppi) ja yhteisiä mielenkiinnon kohteitakin löytyi. Sovimmekin siltä kahvittelulta uudet treffit elokuvan muodossa.

 Keskiviikkona menimme sitten leffaan ja T lähti torstaina Budapestiin, josta sain soittoja ja viestejä monta päivässä. Matkalta palattuaan olemme olleet yhdessä. Oli heti selvää, että tämä on nyt sitten seurustelua eikä tarvinnut miettiä, että tuleeko toinen kun on sovittu tai tykkääköhän se musta tai pyörittääkö muita naisia samaan aikaan. Varasimme kesän lomamatkankin jo heti tammikuussa ja se matka koittaa ensi viikon torstaina. Kyproksen lomamatka oli extempore matka ja se meni hienosti. Vaikka tytär pohtikin, että olettekohan eronneet ennen Istanbulin välilaskua.

  Vaikka seurustelua on takana vasta 7,5 kuukautta niin yhteen muutostakin ollaan puhuttu ja on ihana kuinka T ottaa huomioon tyttäreni. Välillä vain tuntuu, että saavat toisistaan taistelutoverit minua kiusatakseen :)

 Olemme kertoneet reilusti kaikille, että missä olemme tavanneet. Tyttären kanssa T tapasi vasta, kun seurustelua oli takana useampi kuukausi.