tiistai 20. elokuuta 2013

20.8 asukuva

Lähdimme käymään tyttären kanssa tänään Lahdessa, siskoni mies lupasi pestä ja vahata Minini :)
Ja kylläpä siitä tulikin kiiltävä, itse en ole kauhean tarkka pesuista ja autojen vahauksista, mutta siskoni mies pesee ja puunaa autoaan. Hän myös tietää autojen vaihtoarvon yleensä sadan euron tarkkuudella eli varsinainen automies.

Auton syyshuollon jälkeen kävimme vielä moikkaamassa äitiäni ja mieheni ajoi myös työmatkaltaan Lahden kautta ja nautimme äitini luona iltateet.

päivän asu:

 Ja kiiltävä autonineule - Repeat
farkut - Mac
huivi- sininen Monogram
laukku - Gucci
kengät - Converse


4 kommenttia:

 1. Ihana asu...ja hiukset :)! Välilä itse mietin, pitäisikö hankkia tuollainen tummemman sävyinen LV:n huivi, turhan vähäiselle käytölle jäänyt monogram lurex shawl- kunhan ilmat viilenevät, koetan petrata.

  Oho, melkein piti kaivaa arskat esiin..niin kiiltävän komea auto ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, mun reaktio oli kanssa "vähänks tuli kiiltävä". Mulla on kanssa kaksi vaaleampaa LV huivia ja kyllä tämä sininen on päässyt eniten ulkoilemaan.

   Poista
 2. Tosi kiva asu, ja mäkin mietin aina tuon huivin nähdessäni, että pitäisi joskus hankkia itselleni. Ihanan häikäisevä Mini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, ostin huivin viime syksynä ja aika paljon olen käyttänyt. Mini on tyytyväinen, kun ei ole satanut eli edelleen kiiltävä :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.