perjantai 23. elokuuta 2013

perjantai 23.8 lääkäri, asukuva aamulta ja illalta

Lääkärissä käyty ja röntgen kuvat otettu, odotetaan vielä lupaa vakuutusyhtiöstä magneettikuviin. Olkapää edelleen nostaessa aristava, ihankuin se olisi jonkinlaisessa lukossa. Lääkäri tosin ihmetteli, että miten olen yleensä pärjännyt näiden olkapäiden kanssa, kun niveleni ovat niin yliliikkuvat (taisi verrata olkapäätäni lautaseen, johon yritetään kiinnittää palloa), saan mennä maanantaina töihin, kun lupasin olla kaatumatta. Olisikohan rollaattori hyvä apuvälinen jäälle tai vanne ympärille, ettei vaan kukaan kaada mua. Mutta hyvällä mielellä viikonlopun viettoon ja olipa muuten hyvännäköinen
lääkäri :)

Tällä asulla tämä päivä:


neule- Massimo Dutti
huivi - LV
laukku - LV, olisin halunnut laukkuun nimikirjaimet, mutta liikkeessä sanottiin, että kahvaosa niin pyöreä ettei kannataAllaolevassa kuvassa sanoin jo miehelleni, että lopeta jo se kuvaaminen :)

Kauppaan vaihdoin rennommat farkut ja valkoiset Converset, kohta pitää laittaa nekin talvilomalle. Evan hihnat eivät vielä ole paljon patinoituneet, mutta pikkuhiljaa.
4 kommenttia:

 1. Kivoja asuja ! Neule on ihana ja näytät kuvissa niin kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara, oli niin iloinen olo, kun on perjantai (vaikka olenkin ollut koko viikon kotona). Nuo MD neuleet ovat mielestäni ihan laadukkaita ja hinta taisi olla alessa 15 €!

   Poista
 2. Tosi kiva asu ja ihana tuo neule! :) Jos saisin valita vain yhden lempimerkin, olisi se Massimo Dutti. Harmi ettei heillä ole liikettä Suomessa (tai Australiassa), mutta kuulin että nykyään saisi netistä tilattua sitäkin Suomeen? Harmi myöskin ettei nimikointi onnistunut, mutta hyvä että sanoivat sen liikkeessä suoraan eivätkä alkaneet yrittämään mitään mikä olisi saattanut lopulta näyttää huonolta. Tsemppiä olkapään tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, espanjan ostokset olivat tosiaan kaikki tuolta MD:lta. Neuleet ovat ihania päällä ja sama täällä, ihan suosikkimerkki. LV:llä sanoi, että on kerran tehnyt nimikoinnin tuollaiseen pulleampaan kohtaan, eikä hänen mielestään onnistunut, onneksi tosiaan sanoi rehellisen mielipiteen.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.