torstai 26. syyskuuta 2013

11 tavaraa, jotka joka naisen tulisi omistaa


Allaolevat asiat on lueteltu Iltalehdessä, minullahan on kaikki asiat hyvin eli 10/11 asiaa kunnossa. Ainoa puuttuva on ylellinen yöasu eli minä nukun pitkissä puuvillaisissa trikoohousuissa/shortseissa ja topissa/pitkähihaisessa puuvillapaidassa.

1. Istuvat rintaliivit
Hyvät rintaliivit istuvat täydellisesti eivätkä hajoa pesukoneessa. Jos olet koskaan investoinut hyviin rintsikoihin, tiedät minkä eron ne tekevät esimerkiksi siihen, kuinka vaatteet istuvat päälläsi. (mieluiten ilman pitsejä ym. härpäkkeitä)
2. Käsilaukku
Osta kiva laukku. Älä missään tapauksessa tyydy mihinkään ilmaisversioon, jonka sait kaupan päälle jostain. (Tätä olen noudattanut hieman enemmän kuin tarvitsisikaan)
3. Musta bleiseri
Tähän kannattaa sijoittaa rahaa. Vaikka mielesi tekisi hankkia tämä jokanaisen perusvaate halpisketjun liikkeestä, osta mieluummin korkealaatuinen tuote. Kun huolehdit bleiseristäsi asianmukaisesti, voi käyttää sitä vuosikymmeniä. Tämä vaate toimii hyvin muun muassa työhaastatteluissa. (löytyy lyhyempää ja pidempää mallia)
4. Ylellinen yöasu
Vietät paljon aikaa sängyssä (etkä välttämättä yksin), joten hanki itsellesi kaunis ja laadukas yöasu, äläkä nuku nuhjuisessa vanhassa t-paidassa.
5. Käytännöllinen kalenteri
Jokaisellahan melkein on iPhone, johon tallentaa menot. Mutta kalenteriin ylöskirjoitetut menot tuntuvat tärkeämmiltä ja pysyt kartalla, mitä olet sopinut. (totta, paperille kirjoitettuna muistaa paremmin)
6. Järkevät korkokengät
Hanki ainakin yksi pari korkokenkiä, joilla pystyt todellisuudessakin kävelemään. (hah, löytyy myös yhdet vielä käyttämättömät)
7. Valkoinen t-paita
Valkoinen paita lyhyillä hihoilla kuuluu joka naisen vaatekaapin perusvarustukseen. (totta, käy moneen asuun)
8. Pikkumusta
Pikkumustamekko on ehdoton hankinta. Osta sellainen, jossa viihdyt tilanteessa kuin tilanteessa.
(tämäkin ostettu ainakin 10 v. sitten, mutta ajaton malli)
9. Hiusharja
Teininä saatoit kulkea ympäriinsä takkutukka-lookissa, mutta aikuiselle naiselle se ei vain sovi. Usko pois, suoraan sängystä nousseen näköisenä kuljeskelevaa ei arvosteta. (tangle teeser)
10. Hienot aurinkolasit
Ne saavat sinut näyttämään hyvältä. Kaiken lisäksi kalliit aurinkolasit suojelevat silmiäsi auringolta. (totta)
11. Täydellinen kosteusvoide
Hanki sellainen voide, joka todella tekee työnsä eikä saa ihoasi näppylöille. (hankittu)
Lähde: Huffington Post
IL

5 kommenttia:

 1. Hei olipas hyvä lista! Samassa jamassa olen minäkin, yöpaita on vähän lapsipuolen asemassa, muutoin kaikki on. Käsilaukkuja ehkä enemmän kuin tarpeen, samoin niitä korkokenkiä :D

  VastaaPoista
 2. 3, 4 ja 5 puuttuu vielä...

  Musta näyttää tällaisella blondilla olmilla niin kovalta, että minulta löytyy vain harmaa, beige ja viininpuinainen.

  Öh, trikoopaitulissa nukun...

  Luovuin pari vuotta sitten Filofaxistani ja siirryin käyttämään kännykän kalenteria. Seinäkalenteri kotoa kyllä löytyy, lasketaanko sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin myös pärjätä kännykän kalenterilla, mutta unohduksia sattuu jos vain siihen luottaa. Mä laitan mustan bleiserin kaveriksi värikkään paidan tai ison huivin. Luulen, et aika harvalta löytyy silkkistä ylellistä yöasua. Seinäkalenteri hyväksytään (päätetään me niin)

   Poista
 3. There's a chance you're eligible for a free Apple iPhone 7.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.