torstai 26. syyskuuta 2013

Mutakakku, asunnon näyttö ja harmaata torstaita

Annoimme asuntomme asunnonvälittäjälle maanantai iltana myyntiin, tiistaina ilmestyi nettiin, eilen kävi koko SKV:n väki katsomassa asuntoa ja heti tänään oli ensimmäinen yksityisnäyttö. Sunnuntaina on näyttö ja tarvitsisimme tarjouksen heti, koska omakotitalon ostajat eivät voi odottaa meidän asunnon myyntiä, kuin ensi viikkoon. Heitä "painostetaan" uuden asunnon suunnalta, koska myös siellä päässä on kyse kahdesta uudesta kaupasta. Nämä asuntokaupat kun nykyään ovat tällaisia ketjureaktioita niin valitettavasti taidamme jäädä nuolemaan näppejämme :(
Harmi, koska omakotitalo oli niin ihana ja kahden asunnon loukkuun emme halua. Olisi eri asia jos omistaisi kristallipallon ja näkisi, että asunto myydään 1. 12 tai 1.1.14 niin silloin sen uskaltaisi tehdä. Olimme jopa valmiit tarjoamaan aivan pyyntihinna, mutta kun asia ei ole siitä kiinni vaan nopeasta kauppapäivästä.

Ulkona oli niin kylmää ja tuulista, että asuksi valikoitui vain mustaa ja harmaata.

Illalla teimme tytön kanssa mutakakkua ja kylkiäiseksi vaniljajäätelöä, Nam

takki- Stadium
pusero- Stadium
villatakki- Lindex
kaulaliina- Benetton
housut H&M
kengät- Converse

10 kommenttia:

 1. Ihana harmaa-musta asu ! Takki näyttää tosi kivalta. Ja voi mutakakku jätskin kanssa on namia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, takki ostettu alesta pari vuotta sitten ja pitää myös hieman sadetta. Olen siis leiponut mutakakkua nyt kaksi kertaa (minä joka olen vain leiponut kaurakeksejä) ja aikamoinen kaloripommi kakku on, mutta hyvältä maistuu.

   Poista
 2. Toivottavasti asuntokaupat etenenisivät siihen malliin, että saisitte omakotitalon. Harmi jäädä nuolemaan näppejään, mutta on se paljon parempi vaihtoehto kuin stressata kahden asunnon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja jos menee ohi niin eihän tässäkään asunnossa mitään vikaa ole, jääpähän ainakin rahaa matkusteluun :)

   Poista
 3. Toivottavasti käy asuntokauppojen kanssa hyvin ja ostaja löytyy. Kahden asunnon loukku tänä päivänä olisi aikamoinen riski.
  Takki on kiva ja näyttää juuri sellaiselta, johon tällaisina harmaina päivinä on kiva kietoutua - ja alle mahtuu monta lämmintä kerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme siis missään tapauksessa ota kahta lainaa päällekkäin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Autolla kun pääasiassa liikun niin takki usein auki, mutta alle mahtuu tosiaan kunnon neule.

   Poista
 4. Vitsit mitä herkkuja viimeisessä kuvassa! Asukokonaisuus on kaunis, syksyyn sopiva ja itseäni ainakin harmaa miellyttää tällä hetkellä.

  Tsemppiä kauppojen kanssa! Tuntuvat olevan todella vaikeita nykyisin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, sunnuntaina näyttö, sitten ollaan viisaampia.

   Poista
 5. Meidän asunto on myös myynnissä, aika rasittavaa..., näyttöjä, siivoamista, näyttöjä, siivoamista... meni vähän toistoksi.... Ei vaan ole mennyt vielä kaupaksi, on sen verran varmaan erilainen pohja että vaatii sopivan perheen... No aika näyttää. Onnea myyntiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne päin, ihmiset myös aika epävarmoja ostamaan. Positiivista on se, että pakko olla siistiä koko ajan :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.