lauantai 7. syyskuuta 2013

Sauna, sakset ja siideri

Aamulla kävin Pump- tunnilla (hauikset tein ihan kevyesti) ja olipa hyvä olo tunnin jälkeen. Iltapäivällä ajattelin pikkaisen siistiä pihaa. No aikaa vierähti lähes 2 tuntia ja tuloksena kuivia oksia ja rikkaruohoja paljon, huomenna pitää jatkaa ja saada oksat pois pihalta. Meillä on nimittäin asunnonnäyttö maanantaina. Kyllä muutaman kerran manasin miestäni, joka samaan aikaan kisasi ja löi golfpalloa Naantalissa, mutta äskeisen puhelun perusteella ei ollut turha reissu, kisan 2. sija, pallon lyönti lähimmäksi lippua eli 2 palkintoa. Sanoin aamulla vitsinä, että ilman palkintoja ei sitten ole takaisin tulemista :)Noh pihalla kuumuudessa manasin naapurille, että jos tekee puutarhahommia boyfriend farkut jalassa niin eikös se ole vähän kuin mies tekisi hommat. Ulkona oli niin ihana ilma, että hikihän siinä tuli vaikka olinkin T-paita päällä. Sauna päälle ja yksi siideri janoon.Nyt illalla tuntuu kyllä selässä, että aamulla kyykätty ja pihalla huhkittu. Kävin hakemassa tyttären kaveriltaan ja päälle valikoitui ihana ja lämmin Repeatin cashmere neuletakki. Tuota Guccin huivi oli aikanaan mielestäni aika kallis, mutta käyttökertoja on kyllä ollut paljon.


Eilen meillä oli luistelijoiden ohjelmakatsastukset ja minulla oli kamerakin mukana, jotta olisin ottanut kuvia kauniista puvuista, mutta eihän siinä tohinassa kuvaamisesta tullut mitään. Meillä on samanlainen ohjelmakatsastus myös ensi perjantaina eli katsotaan saanko silloin kuvia tännekin.


2 kommenttia:

  1. Voi ollaanpa siellä oltu ahkeria ja minä ihastuin tuohon asukokonaisuuteen, erityisesti siihen, miten punainen huulipuna piristää koko kokonaisuuden kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia, täällä opetellaan käyttämään värillisiä huulipunia eli josko syksyllä näkyisi enemmänkin.

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.