sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sunnuntai 8.9.2013

Vasta , kun kirjoitin tuon päivämäärän otsikkoon niin tajusin, että menimme 12 vuotta sitten naimisiin (tosin kerran erottu ja palattu sen jälkeen yhteen), päivä on ollut mukava. Nukuimme äitiäni sanoja lainatakseni herroiksi, heräsin 10.40, sitten aamiainen, tytär treeneihin, kanerva ostoksille ja kotiin pensaiden kimppuun. Eilisestä viisastuneena päällä oli vain toppi ja silti tuli kuuma, pari tuntia siistin pihaa, varsinkin noita pensaita ja sitten saunaan. Ruoaksi meillä juustofondueta, vihanneksia ja shamppanjaa (tietämättä tuosta päivämäärästä niin hyvä ruokajuomavalinta). Onneksi sveitsiläiset eivät nähneet, että syömme ilmojen suhteen keskellä hellettä juustofondueta. Tyttären serkut olivat syömässä (24 v. ja 22v.) ja tytär tenttasi kaikilla mahdollisilla kysymyksillä.

Oikein mukava päästös viikonlopulle :)


Tyttären valitsemat servetit


 Ananaksia söin vain minä, siksi tuossa minun nenän edessä.Kuvassa tytär opetti serkuilleen taittelemaan servettejä.


Saunaraikkaana mustassa yksinkertaisessa kietaisumekossa
8 kommenttia:

 1. Shampanja on varsin kelpo ruokajuoma ja teillä oli hyvä ajoituskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja oli kiva tarjota myös nuorille opiskelijoille, tuskin kuitenkaan ihan joka ruokailun yhteydessä tulee nautittua ruokajuomana.

   Poista
 2. Kaunis kattaus ja mitä ihania herkkuja!
  Kelpo ruokajuoma kyllä tuo shampanja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, en tykännyt kun kaikki astiat olivat erivärisiä (mies leikkasi, pilkkoi ja kattoi), mutta ruoka ja juoma oli hyvää. Tuo shampanja on Finnairin lennolta tilattu ja on kyllä edullista n. 25 €/pullo.

   Poista
 3. Meilläkin herkuteltiin viikonloppuna rapusilla :) Onnea ja juhlat ovat vaikuttaneet mukavan rennoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria, syynä serkusten kutsumiselle oli vain se, että näkevät taas pitkästä aikaa, mutta jälleennäkeminen ja yhdessäolo tekevät arjestakin juhlaa.

   Poista
  2. Sinulle on huomenna haaste blogissani :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.