sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Sunnuntai 27.10.13

Tämä kellojen siirtäminen on kyllä niin tyhmää. Pitää tarkistaa kännyköistä, että onko automaattinen päivitys päällä ja uskaltaako siihen luottaa, koska vanhan aikaisia herätyskelloja meillä ei ole. Ei sillä muuten olisi niin väliä mihin aikaan herää, mutta tytöllä oli aamulla lähtö joukkuevoimistelukilpailuihin klo 6.10. No mies ja tyttö heräsivät ajoissa (minä heräsin lauantai aamuna ja vein lähtöpaikalle klo 7.00)

Mies tuli takaisin nukkumaan ja unohti kertoa, että kisan aikataulu on muuttunut ja tytöt kilpailevat jo klo 13.10, noh heräsimme klo 10.40. En tiedä missä vaiheessa aamua/yötä olen laittanut puhelimen äänettömälle, koska se on yleensä aina äänellisellä. Katsahdin puhelinta ja tytär oli soittanut 6 kertaa, ensimmäisenä tuli mieleen, että jokin hätä. Hän halusi vain varmistaa, että ehdimme kisapaikalle.

Salamana ylös, suihkuun, meikit mukaan, vaatteet päälle ja kaiken kukkuraksi vuosisadan riita aamutuimaan miehen kanssa. Minä mökötin takapenkillä Pirkkalan Teboilille saakka, sieltä aamukahvit ja suklaapatukat mukaan ja matka jatkui kohti Tamperetta, tässä vaiheessa siirryin jo etupenkille. Katsomossa kärvistelimme suklaapatukan voimalla klo 16 saakka, sitten kurvasimme Mäkkäriin.

Nyt kotona :)

 pusero- Zara
huivi- Gucci
laukku- Gucci
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Huomasin, hauska kun lukee toisten postauksia ja näkeekin oman osoitteen haastettuna, kiitos :)

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi Marja kellojen siirtelystä- iso AARRGGHHH!! Harmittaa, että Espanjassakin siirrellään kelloja,pöh sanon minä.

  Oho, teillä on riittänyt jälleen viikonloppuna vipinää! Mä myös olen moköttäjä ja varsinainen drama queen.. Riitely on kyllä tylsää ja raskasta olla diiva... ;)

  Ihana neule! Olen katsellut tuota Zarassa, himottaisi kyllä...Ja tuo laukku- ah! Hitsit, kävin kuolaamassa Guccin sivuilla ja kappas- hintojen korotus sielläkin, tylsää. Olisi pitänyt vaan käydä ostamassa laukku aiemmin :(.

  Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja virkeää maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä aika lyhytvihaisia ja mies aina pyytää ensiksi anteeksi tai lepyttelee :)
   Katselin Guccin sivuilta huivia ja ne oli mielestäni samanhintaisia, mutta kohta nostavat varmaan niidenkin hintoja.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.