torstai 24. lokakuuta 2013

Vierailu Unikulmassa

Tänään kävin vierailulla Vantaan Petikossa, Unikulma liikkeessä ja voin ilolla kertoa teillä lukijat yhteistyöstämme. Marraskuussa järjestämme lukijoille arvonnan, joka on varmasti mieleen kaikille hyvistä yöunista pitäville.

UNIKULMA

Me menimme Petikon Unikulmaan lokakuun alussa ns. ohikulkumatkalla ja saimme Arilta mielettömän hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Sinä kertana meillä oli hieman kiire lätkämatsiin ja varasimme vielä uuden käynnin viikon päähän ja näin saimme enemmän aikaa patjojen kokeiluun, mallien vertailuun ja tietokonemittaukseen, jossa selvitettiin millaiset patjat meille varataan. Olemme mieheni kanssa ns. aivan eri paria. Mies on 190 cm pitkä, yläkropasta painavampi, leveämmät hartiat ja minulla paino taas painottuu tuonne lantion seudulle. Aika monessa perheessä tehdäänkin se virhe, että nukutaan samanlaisilla patjoilla vaikka nukkujat aivan eri mallisia ja/tai painoisia.

Näissä kuvissa näette eron meidän vartalomme painopisteissä
Itse nukahdan vatsalleni, mutta herään aina selältäni.
Unikulmassa on myös hyvä valikoima päiväpeitteitä, johon voi itse valita kankaat ja värit.Tilasimme Variston liikkeestä uuden sängyn uuteen kotiimme ja se toimitetaan kotiovelle muuttopäivänä ja asennetaan valmiiksi. Mikä onkaan parempaa kuin raskaan muuttopäivän jälkeen kallistaa pää uusille patjoille ja nauttia kerrankin hyvästä unen laadusta.

Video patjojen ja sängyn valmistuksesta       http://vimeo.com/57596788

Valitsimme vuoteeksemme Unikmatic- moottorivuoteen. Vuode koostuu ergonomisesti selän kohdalta säädettävästä joustosälepohjasta, moottorirungosta sekä irtojousipatjasta. Moottorivuoteen asentoa voi säätää itselle mieluisaksi jalka- ja pääpäätyä nostamalla tai laskemalla. Valitsimme vuoteeseemme myös hieronnan, joka rentouttaa ihanasti mieltä ja kehoa.

Kuvassa näyttää, että toisen puolessa ollessa yläasennossa vieressä olisi hankala nukkua, mutta tilaa on ihan riittävästi, koska vuoteemme tulee olemaan 180 cm leveä.Petauspatjaksi valitsimme petarin, jossa sisällä erilailla ristiin meneviä siimoja. Patja antaa tukea ja myötäilee vartaloa.


Unikulmasta saa tilattua myös arkkuja erilaisilla kangasvaihtoehdoilla niihin saa esim. päiväpeitteen tai tyynyjä säilytykseen.
Piipahdin vielä töihin mennessä Jumbon Zarassa ja taas mukaan lähti muutama neule, niistä lisää huomenna. Asukuva on otettu pukukopissa :)


4 kommenttia:

  1. Kiva asu sinulla, ja samoin tuo sänky näyttää kivalta. Hyvä sänky on kyllä elämän ihania asioita, ja sen muistaa aina sitten, jos joutuu jossain nukkumaan huonossa sängyssä tai patjassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nonna. Varsinkin tuon reumani kanssa huomaa, että hyvä sänky on kaiken A ja O.

    VastaaPoista
  3. Sinulle on huomenna blogissani tunnustus :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.